MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömert Küçük Erol Tayhan’la manşet programının konuğu oldu. Projelerini ilk kez Öncü Tv ekranlarından paylaştı.

Küçük , Asar deresi üzerindeki çalışmalar ve kalıcı konutlar ile düzce merkez arasındaki raylı sistem olmak üzere görsellerini hazırladığı projelerinin hepsinin altyapısı olduğunu belirterek “bizim boş projemiz yok.” dedi. Ömer Küçük, Düzce’de iktidar partisi döneminde yapılamayanları yapmak için yola çıktıklarını söyledi. Seçim döneminde kullandığı “Artık Yeter” sloganının açıklamasını yaptı. Küçük, “Artık yeter demek istiyoruz. Düzce olması gereken yaşanabilir kentler sıralamasında layık olduğu yerde değil. Düzce’nin geleceğini şekillendirmek istiyoruz. “diye konuştu.

RANT BEKLENTİSİ OLANLARI ARAMIZA ALMADIK


Belediye meclis listelerini hazırlarken titiz davrandıklarını ifade eden Küçük, “kadrolarımız mükemmel” dedi.


Küçük, “Düzce belediyesini ekonomik anlamda kendi rantı olarak değerlendirecek arkadaşımız bizimle birlikte olmasın dedik. Meslek grupları liyakat yeterlilik, dürüstlük kriterlerini esas aldık. Kadrolarımız mükemmel. Tecrübe, deyim bürokrat bizde. Bilgi birikimimizi dürüstlükle buluşturup hizmet vereceğiz.”dedi.

İKTİDAR BELEDİYESİ ANKARA’DAN YÖNETİLİYOR


Küçük, iktidar belediyesi olmamanın dezavantajı olmayacağını savundu.


Küçük, “En büyük şansı iktidarın belediyesi olmayışımız olacaktır. Çünkü iktidar belediye başkanını Ankara da telefon geliyor, havuz koyacaksın, saat kulesi yapacaksın, film platosu yapacaksın diyor. buradan şu rant sağlayacak deniliyor. Fotoğrafla asar suyunu resim koyup güzelleştirdiğini sananları Düzceli unutmadı. Artık uyuyan unutulan Düzce olmayalım. Yap İşlet Devret’le projelerimizi hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Küçük, yıkıcı bir anlayışta olmayacaklarını hatırlatarak İsmail Bayram’ın başlattığı tüm projelerin üzerine katkılar yaparak devam ettireceklerini söyledi.


KALICIYA EK HİZMET BİNASI

 

MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük programın ikinci bölümünde kalıcı konutlarda yaşanan birtakım sorunlara yönelik projelerini paylaştı. Kalıcı Konutlar Düzce'nin gözbebeği olması gereken bir yer diyen Küçük Belediye başkanı seçilmesi durumunda birinci önceliğinin Belediyenin ek hizmet binasını orada açmak olduğunu söyledi.

1 NİSAN'DA RAYLI SİSTEMİN TEMELİNİ ATARIZ


Konutların en büyük sıkıntısı olan ulaşımla noktasındaki sorunlarına çözüm getireceğini ifade eden Küçük “ Kalıcı konutlardan Düzce merkeze vatandaşını birbuçuk saatte taşıyan bir belediye bizce görevini yapmıyor.” dedi.


“Halkımızın çektiği çileyi iyi biliyoruz.1 Nisan'da raylı sistemin temelini kalıcı konutlarda atarız.Hertürlü altyapımız hazır biz birelerinin söylediği gibi yapılmayacak projelerle halkımızın karşısına çıkmıyoruz..Mevcut yolda hiçbir istimlak bedeli gerektirmeden bu uygulanacak ve yolcular 1 liradan taşınacak.Biz hayal satmıyoruz çalışıyoruz. Yap işlet devret yöntemiyle yapılacak .Belediyeden tek kuruş çıkmayacak. Biz bizim insanımızı layık olduğu şekilde taşıyacağız.Bunu hayal görenler Düzce'ye gelmesinler geldikleri yere geri dönsünler”.

Köyden mahalle statüsüne kavuşan yerleri imarla boğmanın anlamı yok. Birliktelik bütünlük sağlanmadan birşeyler yapılıyor diyen Küçük Belediyeyi halktan kopuk çalışmakla suçladı. Küçük “askeri ücret anlamında personelin mutlu olmayacağını taşeronlaşan firmalarla bu işi düzelemeyeceğini gözlemledik .Taşeronlaşan bir Düzce belediyesi değil kendi işlerini kendi halleden bir yönetim tarzı uygulayacağız bundada kararlıyız.Beldiye meclis adayları ile dinamik bir yapılanmaların içine gireceğiz. Kat sayısı hakkında aldığımız bilgiler doğrultusunda asma katları biz benimsemiyoruz.Tam kat olması bizim tercihimiz” dedi.

Konuralp halkına sorulmadan mahalle yapılmasını doğru bulmadığını ifade eden Küçük Konuralp ismini yaşatmanın bir yolunu bulucağız ifadesini kullandı.Küçük “Ek hizmet binası olacak ve belediye hizmetlerinin devamını orada sağlayacağız.Konuralp'li şunu bilsin çok büyük bir değer ,ismini tarihten silmek mümkün değil en güzel şekilde bunu yaşatmak için Düzce Belediyesi hizmetinde olacak” dedi.

“ELEKTRİK KESİNTİSİNİN KURBANI OLDUK”


Mahallerdeki oy beklentileri ile ilgili değerlendirmede bulunan MHP adayı Küçük Biz geçen seçimlerde ağa mahallesinin değil elektrik kesintisinin kubanı olduk iddiasında bulundu.

“Ağa mahallesinde ve daha önce zayıf olduğumuz bölgelerde birinci parti olmayı bekliyoruz. Ağa mahallesi hizmete en uzak kalmış hizmeti özlemiş bir mahalle.Ağa mahallesi ile ilgili çok özel bir projemiz var. Varoş tabir edilen mahalleleri varoşluktan çıkarmayı hedefliyoruz. Biz geçen seçimlerde ağa mahallesinin değil elektrik kesintisinin kurbanı olduk”.

 

Haber;P.Yıldırım