31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, İl, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının belli olmasının ardından geçtiğimiz 31 Mart tarihinde parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylarını kamuoyuna tanıtan Milliyetçi Hareket Partisi, bugün Düzceliler’in karşısına çıktı.

Vatandaşların hınca hınç doldurduğu 18 Temmuz kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında salon MHP Bayrakları ve balonlarla donatıldı.
Tanıtım toplantısına, MHP Genel Merkez MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Bolu ve Sakarya il yönetimleri de katıldı.
Coşkulu kalabalığın tezahüratları eşliğinde kürsü konuşmalarına geçildi.



“Düzce 1 Nisan günü belediyecilikle tanışacak”
MHP Genel Merkez MYK Üyesi Bahadır Alperen, toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Cumhur ittifakını çok önemli Sayın Genel Başkanımız olduğu üzere cumhur ittifakı milletimizi devletimizin refahı için önemlidir. Düzce’den güzel haberler bekliyor. Erdoğan bıyık ve diğer ilçe başkanlarımız Allah nasip ederse 1 Nisan günü Düzce’yi belediyecilikle tanıştıracaktır. Yaşlısından gencine tüm sevenlere ulaşacağız. MHP olarak biz yapacaklarımızı projelerimizle anlatacağız. Düzce’nin belediye anlamında yıllardır kaybettiklerini nasıl yapılandıracağımızı göstereceğiz. Cumhur ittifakına katılarak siyasetimizi Düzce’de yapalım ve Allah nasip ederse başarıyla ayrılalım”

“Benden memnunsanız, belediye başkan adaylarına da destek verin”
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ise, önemli bir noktaya dikkat çekerek, “Bizim meclisteki temsiliyetimizden memnunsanız, belediye başkan adaylarına destek verin” çağrısı yaptı. Yılmaz, şöyle konuştu:
“Cumhur ittifakı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni zaferle çıkaralım. Düzce memleketimizin çok güzide çok ilginç bir kenti. Kafkasya’da Şeyh Şamiller Allahu Ekber şehadeti vermiştir. Allahu Ekber dualarında korkudan donmuşların, Çanakkale’de 14 yaşında mermisiz düşmana göğsünü siper edenleri, Viyana kapılarında balkanlarda Rus zulmüne, Sırp zulmüne maruz kalmışları en son Giresun alaylarıyla beraber Mustafa kemal Paşanın yanında dik durmuşların, hepsinin olduğu memlekettir olduğu yerdir. Bu ruh Allah’ın izniyle her zaman bu memlekette bu topraklarda var. Peygamber Efendimizin yanında Bedir Savaşında nasıl durmuşsa Türk İslam ülküsü, nasıl Çanakkale’de bayrak açmışsa, nasıl Kocatepe’de şehit olmuşsa bu ruhla bu inançla, bu seçimleri de öyle domine edecektir. İnşallah seçimlerde MHP kadrolarına değer verecektir ve MHP kadroları bu seçimleri en iyi şekilde atlatacaktır. Buradan tekrardan Gölyaka’ya, Cumayeri’ne, Yığılca’ya, Akçakoca’ya, Kaynaşlı’ya, Beyköy’e, Boğaziçi’ne teşekkür ediyorum. Belediyede inşallah mecliste biz sizi nasıl temsil ediyorsak bizim temsiliyetimizden memnunsanız, belediye başkanlarının da seçimleri alması için elinizden gelen gayreti gösterin. Ayağınızdan çamur eksik olmasın. Sırtınızdan ter eksik olmasın. 31 Mart seçimlerini Allah’ın izniyle hepimiz bu seçimlerde elimizden gelen gayreti gösterelim diyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum. Sağ olun var olun Allaha emanet olun”

“Düzce’nin eli ayağı olduk, hakkınızı yedirmeyiz”
MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise, şunları kaydetti.
“Biz göreve geldiğimiz gün sayın vekilimizle sahada çok titiz çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar neticesinde gittiğimiz her yerde sayın vekilim dedi ki, bir gün hepimiz elimiz, gözümüz, kulağımız olacağız. Düzce iyi şekilde, eli, kulağı olduk mu? Evet. 24 Haziran seçimlerinde bizi şereflendiren Sadık ağabeyimiz burada. Kendisine ayrı teşekkür ediyorum bize kol kanat geldi. Bizim her zaman yanımızda olduğunu söyledi. Düzce’nin eli ayağı olduk. Hakkınızı yedirmeyiz. Düzce dedi ki artık, MHP’ye bu dönem ilham verdik.”



Ayrıca rakiplerine seslenen Caboğlu, “Düzceliler zamanında size şans verdi” dedi.
Caboğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye 2 belde ve 7 ilçe belediye başkan adayı davet edildi.
MHP Cumayeri Belediye Başkan Adayı Mustafa Koloğlu, MHP Gümüşova Belediye Başkan Adayı Muharrem Tozan, MHP Çilimli Belediye Başkan Aday Ömer Demirtaş, MHP Gölyaka Belediye Başkan Adayı, Murat Altundal, MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, Yığılca Belediye Başkan Adayı Rasim Çam, Boğazçiçi Belediye Başkan Adayı İlyas Danış ve Beyköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Demirci, “Düzce için el ele” sloganı ile kamuoyuna tanıtıldı.



Sahneye sloganlarla çağrıldı
Son olarak kürsüye, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık çağrıldı. Bıyık sahneye, “Yeşil düzce diyecek”, “Trafik sorununu çözecek” sloganları ile sahneye çıktı. Ayrıca Bıyık’ın konuşmasından önce, hazırlanan slayt gösterisinde, Düzce için vaatleri ve hayata geçirmek istediği projelerin gösterimi yapıldı.



“MHP olarak çalışıp MHP olarak galip çıkacağız”
“Bizler MHP olarak 31 Mart seçimlerinde Düzce’de büyük bir başarıya imza atmak için çalışıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Bıyık, şöyle devam etti:
Bu azim sadece bende değil partimizin her kademesinde gönül vermiş teşkilat mensuplarımızda da görüyoruz. Bu azimle yola çıktık. İnşallah gece gündüz tüm ekip arkadaşlarımızla çalışıp MHP olarak galip çıkacağız. Az önce slaytlarda gördüğünü gibi büyük projelerle yola çıkıyoruz. İçi boş vaatlerle değil uygulanabilir projelerle yola çıkıyoruz. Gelecek nesillerle yaşanabilir bir kent bırakmak hepimizin temel görevidir. Düzce’nin aslında en büyük sorunu sevgi ve güven eksikliğidir. Belediye yalnızca su kanalizasyon gibi hizmetleri değil, Düzce halkına sevgi ve kucaklayıcı da olmalıdır.



“Belediyecilik, doğru, dürüst, helal yoldan insanlığa hizmet etmek demektir”
Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara çözüm getirmektir. Belediyecilik herkesin derdine deva olan herkesin derdine dertlenen bir belediyecilik olmalı. Çünkü Düzce’de yaşayan herkes milletimizin onurlu evlatlarıdır. Belediye demek umut demek, uzlaşma demek, uzakları yakın eden uygarlık demek, belediye demek kardeşliktir. Belediye demek açı doyuran üşüyeni ısıtan toplumsal bir milletin darda kalmışlarını sarıp sarmalayan kutsal bir görevdir. İnsanla ilgili kaygı beklemeyen belediyeler, kansız damar, yaysız ok gibidir. Nitekim belediyecilik, doğru, dürüst, helal yoldan insanlığa hizmet etmek demektir. MHP olarak üretken belediyecilik anlayışımızla bizim yönetimimizde bulunan bütün belediyelerde iman, gönül, vicdan, aşk, sevda, özveri vardır. Milletimin öz değerlerine bağlılık vardır.

“Parti ayrımı gözetmeden siz değerli hemşehrilerimden destek bekliyorum”
Düzce’nin yanı sıra MHP’nin seçim zaferi ile sonuçlanacaktır. Düzceli kimliğimizle üzerimizde taşıdığımızın bilincindeyiz.  Ekip arkadaşlarımızla 24 saat çalışacağız. Düzce’yi güzelleştirmek adına ne gerekiyorsa yapacağız. Düzce’yi Düzcelilerle yöneteceğiz. Düzce için el ele sloganı ile sizlere hizmet edeceğiz. Bu ağırlığın farkındayız. Çıktığımız bu yolda parti ayrımı gözetmeden siz değerli hemşehrilerimden destek bekliyorum.”

MHP Genel Merkez MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve parti yönetimi, merkez ve ilçe belediye başkan adayları sahneye davet edildi.
Kaynaşlı adayı Birol Şahin
Ardından Alperen, Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Birol Şahin olarak açıkladı.

“Seçim sonuçları resmileşene kadar sakın sahayı, adayı yalnız bırakmıyorsunuz”
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın program sonundaki konuşmasında ise, sandıkları terk etmeyin, uyarısı vardı. Yılmaz, şöyle konuştu:
“31 Mart seçim sonuçları resmileşene kadar sakın sahayı, adayı yalnız bırakmıyorsunuz. Son ana kadar resmi sonuçlar açıklanana kadar sandıklarınıza, oylarınıza sahip çıkıyorsunuz. Sakın rehavete kapılmayın. Sizden bunu istiyorum. Yoksa başarıya ulaşmamız mümkün değil. Adayımızın, sandığımızın, seçmenimizin yanında olacağız.”
Program adaylar ve partililerin davul zurna eşliğinde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ