MHP Teşkilatı kalabalık bir heyetle Öncü Medya Grubu'nu ziyaret etti. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, belediye meclis adayları ve partililerle Öncü TV’nin 20 yaşını kutladı. Öncü TV Kurucusu Önder Tonyalı ile birlikte sohbetin ardından Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

Kararı Düzce halkı verecek

MHP lideri Bahçeli’nin hafta sonu ziyaretini nokta atışı olarak yorumlayan Küçük, "Bu kez olacak!" diye iddialı konuşan Bahçeli’ye nazaran “Kararı Düzce halkı verecek.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

 

“Raylı sitem” gibi seçim döneminde ortaya koyduğu projelerinin uçuk olarak nitelendirilmesine ise Küçük, “Nasıl uçuk,İstanbul’a hiç gitmemişler mi? Bırakın İstanbul’u Hendek’i de mi görmüyorlar?” diye konuştu.

Güçlü iktidar döneminde Düzce’nin hak ettiği hizmeti alamadığını savunan MHP adayı Küçük, seçime 4 gün kala Başbakan’ın Düzce ziyaretinin kendisini ürkütmediğini belirtti.

“Ürksek bu yola baş koymazdık.” diyen Küçük, “Ne zaman geleceği bizi çok ilgilendirmiyor.” dedi.

Geçtiğimiz dönem belediye başkanlığını kıl payı kaçırmasının kendisinde tedirginlik yaratmadığını söyleyen Küçük, “O dönem sandıkta gevşek davrandığımızı düşünüyorum. Bu dönem daha dikkatli olacağız.” diye konuştu.

Muhatap il başkanlığı

Çilimli İl Genel Meclisi 1. sıra adayı eski AK Partili İsmail Akalın’ın Yüksek Seçim Kurulu'nun kararı ile adaylığının düşürülmesi konusunda ise cevap vermekten kaçınan Küçük, konunun muhatabının il başkanlığı olduğunu belirtti.

 

 

Haber;S.Kaşkır