Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Onur Özen, CHP İl Başkanı Sayın Zekeriya Tozan’a yapılan saldırıda ilişkin yazılı bir basın açıklaması yaparak sert tepki gösterdi. Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’i hedef alan Özen, olayın sorumlusu olarak Keskin’in açıklamaları ve eylemlerini gösterdi.

Tozan’a yapılan saldırının Düzce Adliyesi‘ne 100 metre, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne 150 metre mesafede yapıldığının altını çizen Özen, ‘Böyle bir saldırının yapılmasına neden olanları eleştiriyoruz’ diyerek şöyle devam etti: “Daha sayılı gün önce Cuma Namazı sonrası insanları terörist ilan eden zihniyeti, bu itham–tehdit açıklaması yapılırken yanında müdahale etmeksizin dikilen siyasi iradeyi eleştirdik yine eleştiriyoruz.18 Mart Cuma günü yerel basında  Sayın Tozan’ı ihanetle itham eden Sayın Keskin, Sayın Tozan’a yapılan talihsiz saldırıyı ilk kınayan yine siz oldunuz. 18 Mart Cuma günü açıklamanız sonrası ne bekliyordunuz? Şimdi neyi kınadınız?

Siyasilerin söylediklerini ölçüp biçip dillendirmeleri gereklidir. Topluma karşı böyle bir sorumlulukları vardır. Konuşmalarının nereye gidebileceğini kestiremeyenler günümüzde olduğu gibi kınamacılık oynarlar. Son günlerde ülkemizi derinden yaralayan terör saldırılarını kınamakla başlattıkları kınamacılık oyunu ne yazık ki devam ediyor.

“Kınamayın sağduyulu davranın sorumluluklarınızın farkında olun diyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Zekeriya Tozan’a ve Cumhuriyet Halk Partisi Düzce teşkilatlarına geçmiş olsun diyor üzüntülerimizi bildiriyoruz.”

Haber:Y.SEVER