3 Mayıs Türkçülük gününde MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından açıklanan seçim beyannamesine göre, MHP iktidar olduğunda kapatılan belde belediyeleri yeniden açılacak. Bugün Konuralp’te bulunan MHP Düzce Milletvekili adayı Abdullah Danışmaz’ın Konuralplileri ilgilendiren MHP’nin seçim beyannamesindeki bir maddeyi paylaştı. Danışmaz, Konuralp halkına seslenerek 7 Haziran’ın Konuralp’in eski kimliğine dönebilmesi için şans olduğunu söyledi.
Danışmaz, “Beldelerin mahalle statüsüne çekilmesinden dolayı çekmiş olduğu sıkıntıyı gidermek adına milliyetçi hareket partisi mahalleri belde yapan zihniyete karşı çıkarak, mahalleri daha da büyüterek belde kimliğini gerek sanayi gerek turizm olarak büyütülerek ilçe konumuna getirilmesi görüşünde. Özellikle Konuralp’te yaşayanlar kendileri yok sayanlara gerçek kimliğini kazanmaları için 7 Haziran bir şans olduğunu düşünüyorum. Konuralp yine eski kimliğini kazanacaktır.”dedi.
Danışmaz, Ak Parti hükümetinin Düzce’ye hak ettiği hizmeti veremediği ve halka saygı göstermediğini iddia ederken, halkın bu dönem MHP’den yana tavır koyacağını söyledi. 

HABER;S.KAŞKIR