Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanlığı tarafından Akçakoca’da istişare toplantısı düzenledi. MHP İlçe Başkanı Mustafa Özenselin ev sahibi olduğu toplantıya, İl Başkanı İlhami Çaboğlu, Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, çevre ilçe belediye başkan adayları ve ilçe başkanları katıldı. İlçedeki bir restaurantta düzenlenen yemekli toplantıda partililer hem sohbet etti hem de sıkı şekilde hazırlandıkları 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmaları gözden geçirdi.

Burada bir konuşma yapan İl Başkanı İlhami Caboğlu, toplantıyı takip eden basın mensupları başta olmak üzere tüm gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.



“Bu toplantıları her ilçede yapacağız”
Caboğlu, yaptığı açıklamada, Akçakoca’da adaylarla geniş istişare toplantısı için bir araya geldiklerini aktardı. Caboğlu, “Önümüzdeki günlerde her ilçede belli zaman içerisinde yapacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde daha sık bir araya geleceğiz. Düzce ili genelinde MHP’nin hizmet edeceği bir dönem halkımızın teveccühü ile başlayacak inşallah. Düzce’de ilkleri başlattık ve başka ilklerle 31 Mart akşamında bütün ilçelere hizmet yapmak için çalışmalarımızı tam hızla devam ettireceğiz.“ dedi.


“5 yıldan beri çalışıyoruz”
İstişare toplantısında bir konuşma yapan MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz da,bu toplantıları 2014 yerel seçimlerinden sonra sürekli olarak ev ziyaretleri ile birlikte yaptıklarını söyledi. Yanmaz, şöyle devam etti: ”Partililer ve eşimle beraber 5 yıldan beri çalışıyoruz. Şu anda da toplantım var arıyorlar. Ev toplantıları aşırı yoğun. Karşı taraflardan talep geliyor. Akçakoca halkına bu teveccühü gösterdikleri için teşekkür ediyoruz. Onun haricinde de çalışmalarımız var. İnşallah 2019 seçimleri Akçakoca için hayırlı olacak. Gelecek güzel günlere, güzel yarınlara hep beraber, Akçakoca halkı ile el ele varacağımızı düşünüyorum.“




Haber: C. ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ