2004 yılı yerel seçimlerinde MHP’den Cumayeri Belediye Başkanlığına adaylığını koyan ancak kazanmayan Ahmet İpek, bir kez daha “varım” dedi. Yine MHP’den adaylığını koyan İpek’in bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında eski Doğru yolcuların da olması dikkat çekti. 20 ve 21. dönem DYP Bolu Milletvekili Necmi Hoşver de İpek’i destekleyenlerin arasındaydı… Yoğun bir kalabalığın olduğu aday tanıtım toplantısı MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz’ın konuşması ile başladı. Diğer ilçe belediye başkan adaylarının da hazır bulunduğu aday tanıtımında Danışmaz, aday belirlerken titiz bir çalışma yaptıklarını dikkat çekerek diğer partilerin adaylarını eleştirdi.
Diğer siyasi partilere baktığımızda “Cumayeri’ni düşünen yok” diyen Danışmaz, başkan adaylarının koltuk sevdalısı olduklarını iddia etti.
Danışmaz’ın kısa süren konuşmasının ardından sözü Cumayeri Belediye Başkan Adayı Ahmet İpek’e bıraktı. 25 yıllık belediyecilik tecrübesi olduğunu hatırlatan İpek, “diğer adaylar gibi çıraklık dönemim bitti” dedi. Cumayeri için önemli projelerinin olduğunu söyleyen İpek, Cumayeri Halkından Destek istedi. İpek’in konuşmasının ardından İl genel Meclisi ve Belediye meclisi üyeleri kürsüye çağrıldı. Danışmaz, İpek ve ekibinin elini havaya kaldırarak bir kez daha kamuoyuna ilan etti.

Haber;S.KAŞKIR