Kurban Bayramı nedeniyle partilerin ve kurumların bayramlaşma programları devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nde de bayramlaşma programa yapıldı. Programa MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu ile parti il ve ilçelerin teşkilat üyeleri katıldı.

“Yapmamız gereken işler var”

Programda parti olarak çok yapılacak iş olduğunu söyleyen MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, konuşmasına şu cümlelerle devam etti:

“Bu zamana kadar bir çok kez bayramlaştık ama bu sefer milletvekili olarak karşınıza çıkarak sizinle bayramlaştık. Yaptığınız çalışmalar ve verdiğiniz emek için Allah razı olsun diyorum. Bu Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıydı. Bunu hep beraber alnımızın akıyla başardık. Buradan olan ve olamayan herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Önümüzde gerçekten yorucu bir dönem var. MHP’nin mevcut kadrosuyla güzel çalışacağını hep beraber idrak edersek önümüzdeki günlere daha rahat gireriz. Dediğim gibi partimizde potansiyel var sadece bu potansiyeli harekete geçirmek için yapmamız gereken işler var. Hepiniz bu teşkilatın bayrağı altında yıllarca bir emek verdiniz.”

Haber: M. AYDIN