Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) il yönetimi düzenlediği yemekte mahalle ve köy muhtarıyla buluştu. Gecede İl Başkanı Onur Özen, milletvekili adayları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, ilçe teşkilat başkanları ve eski il başkanları da yer aldı.
Muhtarlardan 7 Haziran seçimleri için destek isteyen İl Başkanı Onur Özen, kamuoyundaki parti içi bölünmelerin hiçbir zaman olmadığını söyledi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Başkan Onur Özen, partilerinin bölünmeden birlikte çalışarak seçimlere katılacağını ifade ederek partinin ileri gelenlerini yanına davet etti.

Özen, 8 Haziran’da iman, ahlak, adalet, hak ve hukukun üstün olduğu bir Türkiye’ye uyanma temenni ederek muhtarlardan kendilerine destek olmalarını istedi.

Gecede konuşan Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra Milletvekili Adayı Abdullah Danışmaz, muhtarlara önemli mesajlar verdi. Muhtarların sorunlarını bildiklerini söyleyen Danışmaz, muhtarların hakkını aramak için muhalefet milletvekilinin şart olduğunu dile getirdi.Danışmaz muhtarlar için her yola başvurarak hak arayacağına şeref sözü verdi.

2.sıra Milletvekili Adayı Suat Konuk, muhtarlara kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında MHP’nin seçimlerde şansının yüksek olduğunu paylaştı. 1.sıra adayları Abdullah Danışmaz’ı meclise göndereceklerine inandığını söyleyen Konuk, Danışmaz’ın peşinden meclise gitmek için çalışacaklarını vurguladı.

3.sıra Milletvekili Adayı Demet Günday’da kendisini tanıttı. Günday, seçimlerin ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması açısından çok kritik olduğunu kaydetti. Son yerel seçimlerde Akçakoca Belediye Başkan adayı olan Okan Yanmaz’da milletvekillerinin atamayla Düzce’de görev yaptığını fakat başarısız olduğunu söyledi. Gece yenilen yemekle son buldu.

Haber:Y.SEVER