Düzce’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin çalkantılı süreci devam ediyor. Onur Özen Başkanlığındaki il yönetiminin görevden alınması ve Akçakoca ilçe teşkilatının genel merkeze tepki göstererek toplu istifasının ardından bu kez de Genel Merkez Gümüşova ilçe Teşkilatını feshetti. Genel Merkezin kararı Gümüşova Kaymakamlığı'na ulaşırken kararla ilgili Başkan Birol Bodur'a henüz tebligat yapılmadığı öğrenildi. İlçe teşkilatının parti kurma hazırlığında olan Meral Akşener'e destek verdiği iddiasıyla görevine son verildiği gündeme geldi.

MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, genel merkezin kararıyla feshedilmesinin ardından konuyla ilgili Öncü Haber’e açıklama yapan MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, yeni yönetim belirlenince kadar teşkilata vekâleten bakılmayacağını bildirdi. Genel Merkezin beklemedik kararının ardından MHP’de ne gibi gelişmelerin olacağı merak ediliyor.

Daha önce görevden alınan Özen yönetimindeki il teşkilatı genel merkez kararının ardından toplu halde Akşener'e destek açıklaması yapmıştı. Benzer bir hareketin Bodur başkanlığındaki Gümüşova teşkilatından gelip gelmeyeceği merak uyandırdı.

Haber:Y.SEVER