Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Adayları Öncü RTV’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Miletvekili adayları Osman Çakmak, Bahri Temeltaş, Celal Kasapoğlu, Merkez İlçe Başkanı Aydın Dursun ve partililer hazır bulundu.

Ziyarette seçime ve Düzce’ye dair düşüncelerini ifade eden Çakmak, Ak Partili milletvekillerine yüklendi.

Çakmak, milletvekili adaylarını belirleme sürecinde genel merkezin Düzce’ye özel bir uygulama yaptığını, genel merkezin tabanın sesine kulak vererek teşkilatların adayı şeklinde listenin belirlendiğini söyledi. Çakmak listelerini geçmişten güç alan, zamana sahip çıkan ve geleceğe umutla bakan bir liste olarak tanımladı. Düzce’nin iyi yönetilmediğini vurgulayan Çakmak, yaşanabilirlik verileri ve genel istatistik rakamlarını örnek verdi. Çakmak, Düzce’nin rakamlara bakıldığında mevcut durumda olmasını siyasette sorumluluk üstlenenlerin sorumluluklarını yerine getirmemesinden kaynaklandığını kaydetti.

DÜZCE'NİN KADERİ 3-5 KİŞİYE TESLİM EDİLEMEZ
Düzce’nin bugüne kadar çoktan turizm kenti olması gerektiğini dile getiren Çakmak, bu zamana kadar bunun olmamasında ciddi bir iş bilmezlik olduğunu aktarırken, Düzce’nin geleceği için nasıl bir yöntem izleyeceklerini anlattı. “Halkın içinden geliyoruz. Halkla iç içe bir siyaset yapacağız. Düzce’yi Düzceliler yönetecek. Düzce’de uzun süredir unutulan istişare ortamını mutlaka tesis edeceğiz. Sivil toplum örgütlerini bir araya toplayacağız. Düzce’nin ileri gelenlerini bir araya toplayacağız. Düzce’de hangi adım atılacaksa bir arada değerlendirecek. 3-5 kişi bir dükkanın ofisinde toplanıp Düzce için karar vermeyecek. 3-5 kişiye Düzce’nin kaderi teslim edilemez. İstişare ortamlarında konuşulup, değerlendirilecek. En büyük hatalar bu nedenle oldu.”

BİZ BU VEKİLLERLE MESAFE ALAMADIK!
Düzce’nin Ak Partinin en güçlü olduğu illerden birisi olduğunu paylaşan Çakmak, Düzcelilerden 1 Kasım’da beklentilerini ifade etti. “Düzceliler, Türkiye’nin genel siyasetini bir kenara bırakıp Düzce’nin geleceği için mutlaka sandığa gitmesini talep ediyoruz. Bir vekil Ankara’yı değiştirmez. Bir vekil Düzce’nin kaderini değiştirir. Biz bu vekillerle mesafe alamadık.”

AK PARTİLİ SEÇMENDEN İSTEĞİ

Çakmak Ak Partililerden istekte bulundu. “Düzcelilerden yıllardır süregelen bu ihmal edilmişliğin hesabını sormalarını istiyoruz. Bir şey değişecek çok şey değişecek. Yerel değer, kaliteli siyaset üretmeyen, Düzce’ye yatırım getirmeyen, seçildikten sonra Ankara’ya gidip kaybolan vekil anlayışında Düzce’yi kurtarmamız gerekiyor.”

Haber:Y.SEVER