Kırgızistan ve Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek, yatırım fırsatlarını ortaya çıkarmak, kültür, turizm ve sanayi alanındaki yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla Hendek’e gelen Kırgız heyeti Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından ağırlandı. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve İl Başkan Yardımcısı Cem Doğan Cebeci de Kırgız heyetin Hendek temaslarının bir bölümüne katıldı.

MHP Düzce heyeti kahvaltı organizasyonunda, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve aralarında Kırgızistan Kara-Kula Belediye Başkanı Primberdi Diykanov, Türksoy Kırgızistan Ülke Temsilcisi Kojogeldi Kuluev ve Ünlü Bestekar ve Şarkıcı Mukaş Abdraev’in de bulunduğu Kırgız heyeti bir araya geldi.

Kırgızistan ve Türkiye arasında tüm alandaki ilişkilerin kuvvetlenmesi üzerine sohbet edilen buluşmada, Kırgız Sanatçı İsiradin Amanbayev’in Kopuz eşliğindeki dinletisi katılımcılara keyifli anlat yaşattı.

Hendek Kültür Müzesi’ni ziyaretle sona eren program sonrası MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bu