Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ile MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz arasındaki sözlü tartışma giderek büyüyor. Kaşıkoğlu’nun açıklamalarına cevap niteliğinde bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Kenan Ilgaz, Kaşıkoğlu’nu ve Ak Parti’yi eleştirdi.

 

Ilgaz, yaptığı açıklamada, Ak Parti milletvekili Metin Kaşıkoğlu’nu eleştirerek, “Burada bir gerçeği de vurgulamak istiyorum. Bizim Ak Parti’nin içişlerine karışmak ya da gösterecekleri adaya müdahale etmek gibi bir niyetimiz kesinlikle yoktur. Ak Parti siyasetinde, bizde kol kırıp yen içinde kalacak diye bir şey yok. O kırılan kol kamunun kolu ise bütün tartışmaların kamuoyunda cereyan etmesinden daha doğal bir şey olamaz” dedi. Ak Parti’nin şuan  siyasi partiden çok çıkar amaçlı kurulmuş bir suç örgütüne benzediğini belirten Ilgaz, MHP Koltuğu benim için Ak Parti7nin genel başkanlığı dahil her türlü koltuğundan daha değerlidir dedi

 

Bütün tartışma ve kavganın kamuoyunun gözü önünde yapıldığı bir ortamda bu bizim içişlerimizdir, kimseyi ilgilendirmez demek de insana pes dedirtecek bir siyasi pişkinlik olsa gerek diyen Ilgaz ,Bu bağlamda biz sadece naçizane kamu adına muhalefet görevimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Yapmaya çalıştığımız kesinlikle mahalle horozluğu değil. Bizim böyle bir niyetimiz asla olmaz siyaset yapma anlayışımıza da karakterimize de asla uymaz. Ancak Metin Kaşıkoğlu’nun böyle bir hevesi varsa ki bazı davranışları olduğunu gösteriyor hiç heveslenmesin hevesi kursağında kalır, burası Düzce. Ayrıca Düzce’nin horoza ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum dedi.