Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları İl Teşkilatı basınla kahvaltılı tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Kahvaltıda İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarında görev yapanlarda yer aldı. Kahvaltı öncesi MHP Kadın Kolları İl Başkanı Züleyha Kaltu açıklama yaptı.



Başkan Kaltu, konuşmasına yaklaşık bir yıl önce MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz’ın desteğiyle göreve geldiğini belirterek başladı. Kaltu, vatanın öneminden söz etti: “Bir toprak parçasının vatan olması alelade bir durum değildir. Üstünde huzur ve güven içerisinde hür yaşadığımız toprak ayrım yapmaksızın hepimizi zengin yoksul demeden bağrına basan ve bir bütüne ait olduğumuzu hissettiren vatandır. “ 


 
Kaltu, ülkücülüğün Türk milletinin en ileri seviyeye gidilmesi için hayat tarzı olarak benimsenmesi gerektiğini ifade etti. “Ülkücülük her milletin kendi öz değerlerine sahip çıkmasını tabi gören, Türklüğün milli ve manevi değerlerinin kaynaşmasından meydana gelen Müslüman Türk milletinin milletler yarışında en öne geçmesi çalışmak ve bu ülküyü hayat tarzı haline getirmektir.”


Kaltu, konuşmasını MHP’de görev yapmanın bir vatan borcu olduğunu ifade ederek tamamladı. “Türk milleti tarihinin sıkıntılı dönemlerinden birini geçirmektedir. Böyle bir dönemde Türk milletinin varlığı, bütünlüğü kalıcılığının teminatı olan MHP’de görev yapmanın bir vatan borcu olduğunu düşünmekteyim.”

Haber;Y.SEVER