Milliyetçi Hareket Partisi’nin İlçe Kongreleri Cumayeri’nde başladı. Cumayeri öğretmen evinde gerçekleşen kongreye, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, İl Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Cumayeri ilçesinde tek liste ile seçime gidilen kongrede eski Başkan Ahmet İpek, görevi Seyfettin İlhan'a devretti.


Danışmaz: Birlik olalım
Kongrede "Nefsimizi bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde çalışalım" mesajı veren MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ; "Cumayeri İlçesi ile birlikte başlayan kongrelerimiz hayırlı uğurlu olsun. İlçe kongrelerimizin bayram havasında geçmesini istiyoruz. MHP olarak bizim amacımız bayrağımızı, vatanımızı ve İslamiyet’i en güzel şekilde temsil etmektir. Birlik olalım, birlikte olalım. Seçilen teşkilatlara destek verelim, çalışalım ve 7 Haziran'da gerekli cevabı hep birlikte verelim. Yeni İlçe Başkanımıza ve Yönetimine başarılar dilerim." dedi.
Danışmaz konuşmasının sonunda eski Başkan İpek'e teşekkür ederken yeni yönetime başarılar diledi ve Şubat ayında yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde tekrar aday olmayacağını yineledi.


İsmail Hakkı Civil "Adayım dedi"
2014 yerel seçimlerinde MHP Düzce Belediye Başkan aday adayı olan İsmail Hakkı Civil ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Şubat ayında yapılacak olan MHP Düzce İl Kongresinde il başkanlığına aday olacağını söyledi.

 

Yığılca Kongresi Bugün Yapıldı