MHP Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Aydın Dursun, yerel basın kuruluşlarında adının geçtiği haberlere çok ağır yanıt verdi. Dursun’un eleştirilerinin odağında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş vardı. Açıklamasında Dursun, “Düzce Belediyesi, ahbap çavuş ilişkisi ile hukuksuzlukla Keleş ailesi tarafından keyfi bir şekilde yönetilmektedir.” iddiasında bulundu.

 “Keleş’in başını çektiği havuz medyası, asla muhatabım değildir”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Aydın Dursun, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında bazı yerel basın kuruluşlarında yer alan haberlerle ilgili çok sert bir çıkış yaptı. Ağır sözlerle kendisi için yazılanları eleştiren Dursun, önemli iddialarda bulundu. Dursun yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında; “2004 yılından bu yana iktidar gücünü mirasyedi olarak kullanan, ilimiz kaynaklarını har vurup harman savurmakta oldukça maharetli olan zatı muhteremlerin damarlarına basmış olmalıyız ki satın aldıkları havuz medyası marifeti ile şahsıma ve onur duyarak görev yaptığım partime karşı saldırmaya başlamışlardır. Bu saldırıyı yapan Sayın Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in başını çektiği havuz medyası, asla muhatabım değildir.” ifadelerini kullandı. Belediyenin şirketi üzerinden usulsüzlük yapıldığını iddia eden Dursun, şöyle devam etti:

“Düzce’nin bugününü değil geleceğini ipotek altına aldı”

“Düzce Belediyesi, ahbap çavuş ilişkisi ile hukuksuzlukla Keleş ailesi tarafından keyfi bir şekilde yönetilmektedir. Belediye Başkanı Mehmet Keleş hoyratça kullandığı ilimiz kaynaklarıyla Düzce’nin bugününü değil geleceğini ipotek altına almıştır. Bu durum artık belediye ve AK Parti içerisinde de rahatsızlık uyandırmaktadır. Belediye kaynakları Yeypaş ve İntaş üzerinden buharlaştırılmakta, denetimden kaçırılmaktadır.

 

“İddia etmiyor belgeleri ile açıklıyoruz”

Yasal olmayan sokaklarda toplanmakta olan otopark paraları ile halk soyulmaktadır. Düzce Belediyesi’ndeki savurganlıkları, müsriflikleri biz iddia etmiyor belgeleri ile açıklıyoruz. Bu konuda hazırlanmış çok sayıda rapor ve belgeler çarşaf çarşaf yayınlanmasına rağmen oluşturulan algı ile gündem değiştirilmiştir.

 
“Havuz medyası ile bunların üstünü asla örtemeyecek”

 Belediye başkanının artık o koltuğu işgal etmesi Düzce’ye ihanettir. Derhal özür dilemeli, koltuğu şehrül emin sıfatını taşıyacak kişiye bırakmalı ve hesap vermelidir. Perde arkasından oluşturmaya çalıştığı havuz medyası ile bunların üstünü asla örtemeyecektir. Bu zavallılara da tek tavsiyem fakir fukaranın, garip gurabanın hakkına artık girmemeleridir.” 

Haber:Y.SEVER