MHP il Başkanı Kenan Ilgaz, Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük ile beraber, Düzce'de bir otelde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında, MHP Düzce İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını tanıttı.

Tanıtım Töreninde bir konuşma yapan MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, Düzce'nin geleceğinin ipotek altına alındığını ve Düzce'nin bu ipotekten kurtarılarak geleceğinin emin ellere teslim edilmesinin gerektiğini söyledi.

Düzce'nin başta alt yapı ve üst yapı sorunlarının öncelikle çözülmesi gerektiğini ifade eden Küçük, ''Başta kanalizasyon, asfaltlama ve aydınlatma gibi sorunların öncelikle çözülmesi gerekiyor. Bunların yanında, Çoban Mevkinin düzenlenmesi, yeni cazibe ve iş merkezlerinin oluşturulması, elektrik ve telefon gibi hatların yer altına çekilmesi, mezarlıkların yeniden yapılanması, dengeli bir bütçe ile bütçe harcamalarının disiplin altına alınması gerekiyor. ifadelerini kullandı.

MHP Düzce İl başkanı Kenan Ilgaz da, Ömer Küçük'ün adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, '' Sayın Başkan Adayımız Ömer Beyin adaylığından dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Aramızda aynı siyasi düşüncede olan ve de olamayan arkadaşlarımız var. Aynı siyasi fikirde olmayan arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bize güç kattılar. Büyük bir çalışmanın sonucunda bu listeler oluştu. Yerel yönetimde önemli olan siyaset değil, şehre ve bu şehrin insanlarına hizmettir. Bu ekip ile düzce'ye Büyük hizmetler yapılacağı inancım sonsuzdur'' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından MHP yöneticileri Düzce Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarını tanıttı.