MHP Düzce İl Teşkilatı, bir otelin restoranında düzenlediği kahvaltı organizasyonunda, merkez belediye meclis ve il genel meclis üyesi adayları ile bir araya geldi.

Meclis üyesi adaylarının tanıtıldığı programda MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık da hazır bulundu.



“Listeyi kapalı kapılar arkasında yapmadık”
MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, aday tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, listeyi oluştururken özellikle aday adaylığı bulunan isimlerle hareket etme kararı aldıklarına dikkat çekti. Caboğlu, şöyle konuştu:

“Bugün belediye meclisi başkan adayı ile beraber kahvaltıda buluştuk. Biz de teşkilat olarak bazı konulara temas edeceğiz. Bildiğiniz gibi aday adaylığı sürecinde 7 adayımızla sahaya çıkmıştık. Biz her defasında 7 adayımızla seçime gideceğiz söylemi ile hareket etti. Bu meclisi şekillendirirken, bunlarla beraber oturduk. İnanın gerçekten bu listeyi yaparken başkaları gibi kapalı kapılar arkasında değil; mevcut aday olmuş ve mevcut belediye meclisi ile beraber bu meclisi şekillendirmeye çalıştık.”

Aksan ve Kaşkır toplantıya katılmadı
Caboğlu ayrıca, Cemal Aksan, Hilal Kaşkır gibi belediye başkan aday adaylarının seçilmesi yüksek üst sıralar yerine listede aşağı sıralara yazılmalarının sebebini de açıkladı. Caboğlu haber merkezimiz aracılığıyla listedeki yeri dolayısıyla partisine kırgın olduğunu açıklayan Aksan’ın aksi bir değerlendirmede bulundu. Ayrıca Aksan ve Kaşkır’ın meclis üyesi aday tanıtım toplantısında bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.



Aksan’ın aksi bir açıklama yaptı: “Kendileri istediler”
“İsimlerini kendileri geriye yazdırdılar” diyen Caboğlu, şöyle konuştu:

“Ama burada belediye başkan aday adayı olmuş bazı arkadaşlarımız gerçekten o kadar inanmışlar ki, birleri belki sıranın ön tarafında olmak gayretinde olur, ama bu arkadaşlar listenin hep gerisinde ve seçimi alalım gayretinde olmuşlardır. İsimlerini sayacak olursam, Çetin Sarıahmet belediye başkan adayımızdı kendisi daha önce mecliste olan Ayhan ağabeyimiz de feragat etmiştir. Arkasında da Hilal Kaşkır, Cemal Aksan gibi değerli arkadaşlarımız da sıranın daha gerisinde olalım, bu işe ne kadar inandığımızı ortaya koyalım, düşüncesi ile kendilerini geriye yazdırmıştır.”

“Seçimi almak için mücadele ediyoruz”
Diğer partilerin listeleri ile kendi hazırladıkları listeyi karşılaştıran Caboğlu, “Düzce’de gerçekten biz seçmeniyle, üyesiyle, delegesiyle, tüm meclis üyeleri ile seçimi alma gayreti olduğundan herkes kendilerince görev arz etmişler. Seçimi almak için mücadele ediyoruz. Düzce halkı da buna inanmış” diye konuştu.



“Bugün itibariyle esnafımızı arkadaşlarımızla beraber ziyaret etmeye başlayacağız”
Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak ise, şunları kaydetti:

“Şubatın 19’u itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Teşkilatları olarak il genel meclisi, belediye meclisi üyelerini oluşturmuş bulunmaktayız. Bugün itibariyle tüm meclis üyesi adaylarımızla beraber, daha çok dış bölgelerde olmak üzere, belediye başkan adayımız da daha çok şehir merkezinde çalışmaya başlayacağız. 12.00 itibariyle parti önünden hareket edip esnafımızı ziyaret edeceğiz.”



“Düzce’nin kaybettiği 16 yılını geri vereceğiz”
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçilmeleri halinde Düzce’yi birlikte yönetecekleri listeye ilişkin şöyle konuştu:

"Sayın Başkanımın söylediği gibi, daha önceki meclis üyelerimiz, aday adaylarımız, bu işe gerçekten gönül vermiş, Düzce’yi yönetmeye talip yetkin ağabeylerimizle, mühendislerimizle, iş adamlarımızla toplum liderlerimizle yola çıktık. Önümüzdeki dönem MHP’nin üretken belediyeciği ile Düzce’yi tanıştırıp, kaybedilmiş olan 16 yıllarımızı en kısa zamanda yerine getirmek ve yapılandırmak anlamında bütün ekip arkadaşlarımızla 24 saat esasına göre çalışacağız. Bizim diğer partilerden bir farkımız var, biz tüm ekibimizle beraber, yapılamayanları yapalım, Düzce halkının gönlünde olalım, üşüyeni ısıtalım, aç olan vatandaşımızı doyuralım diye yola çıktık. MHP’nin üretken belediyecilik çerçevesinde bizim belediyeciliğimizde iman vardır, ahlak vardır, vatandaşa hizmet vardır, başarı vardır.

“Bugün seçimlere tüm meclis üyelerimizle beraber start veriyoruz”
Buradaki tüm ekip arkadaşlarımızla beraber inşallah Düzce’yi önümüzdeki dönem, gösterilir, özlenilir bir Düzce yapmak için çalışıp çabalayacağız. Bugün seçimlere tüm meclis üyelerimizle beraber start veriyoruz. Bu ekip Düzce’yi en iyi şekilde yürütmek için en üst seviyede hizmet edecektir. Vatandaşlarımız, Düzce Belediyesi’ni aldığımız zaman 16 yıllarının nasıl kayıp olduğunu anlayacaklardır. Tüm arkadaşlarıma benimle yola çıktıkları için teşekkür ediyorum."

Haber: Ö.YILMAZ
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ