Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı Atatürk Bulvarı‘nda seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Açılışa İl Teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı. MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük gelenlerle tek tek tokalaşarak selamlaştı. Seçim bürosu açılışında ilk konuşmayı MHP Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı Yusuf Kalkan yaptı. Düzce'nin bugüne kadar layık olduğu hizmeti alamadığını savunan Kalkan, ülkücü profilin biraz erozyona uğradığını savundu ve ülkücülerin kim olduğunu şu sözleriyle özetledi.

KALKAN'DAN ÜLKÜCÜ TANIMI


"Ülkücü her şeyden önce iyi bir inanmış Müslümandır. Ülkücü her şeyden önce vatanını çok seven iyi bir vatanseverdir, bayrağını çok seven bir bayrakseverdir. Ülkücü yaradılanı yaradandan ötürü seven, herkesi kucaklayan mükemmel bir insandır."

Açılış konuşmasını yapan MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük ise konuşmasında Düzce sevdasını ve projelerini özetledi. “Düzce’yi seven bir kadroyla karşınızdayız.” diyen Küçük, bugüne kadar bütün seçim çalışmalarında vatandaşlardan samimiyet, sevgi ve saygı gördüklerini belirterek “Yapılamaz diyenlere inat, büyük projelerle karşınıza çıkıyoruz. diyerek bizi uyuttular sosyal belediyecilik nasıl olurmuş halkımızla beraber paylaşarak göstereceğiz.” dedi. “Düzcespor'u yok ettiler.” diyen Küçük, “Bu takımı tekrar ayağa kaldıracağız. Onların bir şey yapmaya niyetleri yok. Düzce’mizin insanını çok seviyoruz bize vereceği güçle, sözleri hemen eyleme dönüştüreceğiz.” ifadelerini kullandı.


ERDOĞAN İSMİ DUYULUNCA !


Küçük'ün ardından İl Başkanı Abdullah Danışmaz konuşma yaptı.


“Siyaseti ikinci planda tutuyoruz, biz Düzce sevdalısı olarak yola çıktık.” diyen Danışmaz huzuru, birliği kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceklerini ifade ederek, “30 Mart akşamı seçimi alarak Düzce'nin nasıl bir yaşamı hak ettiğini göstereceğiz.” dedi.

Danışmaz’ın konuşması sırasında AK Parti’nin seçim araçlarından yükselen Recep Tayyip Erdoğan sesi Danışmaz’ın konuşmasında bir anlık duraksamaya sebep oldu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu açılışı kesilen kurdele ile gerçekleştirildi.

KÜÇÜK MİSAFİRLER MUTLU ETTİ..

Başkan adayı Ömer Küçük açılışa gelen küçük misafirleriyle yakından ilgilendi. Ayrıca açılışa gelen davetlilere yemek ikramı yapıldı.

 

Haber;P.Yıldırım