Mhp düzce il teşkilatanın düzenlediği bayramlaşma programı parti binasında yapıldı.

Gümüşova belediye başkanı ahmet bostancı beyköy belediye başkanı osman kılıç Boğaziçi belediye başkanı ali soyer eski belediye başkan adayı ömer küçük eski il başkanı kenan ılgaz il ve merkez ilçe teşkilatları ile partililerin katıldığı bayramlaşmada konuşan il başkanı sert açıklamalada bulundu.
Partililerin bayramlarını kutlayan il başkanı abdullah danışmaz düzce belediyesinin araç kiralama yöntemini eleştirdi ve bu konuda duydukları sıkıntıları dile getirdi.

Başkan ben meclisten yetki aldım diyor bizim meclis üyelerimiz belediyenin zarar edeceğini bildiğimiz için red cevabı verdiler yapılan bu işleri meclis üyeleri bilmiyor hırsız arsız demiyorum biz düzcenin parasını kimseye yedirtmeyiz başkanın böyle bir hakkı yok soru önergesi veriyoruz yeterli cevap gelmiyor bu para nerede kimin parasını verdi bize gerçeği söyleyene kadar sormaya devam edeceğiz dedi.
Biz bu işin peşeni sonuna kadar bırakmayacağız bize oy veren 25 bin kişinin sorumluluğu yerine getirmek için dedi.

biz siyaset değil düzceye hizmet için çalışıyoruz diyen danışmaz iktidar meclisteki oy çokluğu ile bizi ezmesin bundan sonra taviz yok herkes ayağını denk alsın ve kismesin yaptığı yanına kalmayacak dedi.