Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Teşkilatı, yemekli aday tanıtım toplantısı düzenledi. Yoğun bir katılımın gözlemlendiği tanıtım toplantısında milletvekili adayları yaptıkları coşkulu konuşmalarla büyük alkış aldı.Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Onur Özen, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “başarıya ulaşmamıza az kaldı.” dedi. Özen, Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi.


ÇAKMAK: SEÇİLDİKTEN SONRA BUHARLAŞIYORLAR

MHP 1. Sıra adayı Osman Çakmak, ülkenin  zor zamanlardan geçtiğini vurguladı ve hükümetin çözüm sürecini eleştirdi. Düzce’nin 4 seçimdir Ankara’ya 3 milletvekilini aynı partiden gönderdiğine dikkat çeken Çakmak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Seçildikten sonra buharlaşıyorlar. Kasabalarda otogar var, Düzce’de hala yok. Hastane inşaatımız yıllar geçti hala bitmedi. OSB bağlantı yolları hala yapılmadı. Bu vekil anlayışında Düzce’nin geleceğe taşınması mümkün değil. 1 vekille Düzce’nin kaderi değişir. Değiştirmeye talibiz.”

TEMELTAŞ:  BURADA ANCAK ASİL TÜRK MİLLETİ YAŞAR

2. sıra adayı Bahri Temeltaş ise yaptığı coşku dolu konuşmada neden Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verilmesi gerektiğini anlattı.Temeltaş, “ bu ülke bizim. Şehitlerimize hakaret edenleri toprağın altına gömmek için oy vermelisiniz. Bu topraklar pahalı topraklar. Bu coğrafya ucuz değil. Basiretsiz inşaların burada hayat sürmesi mümkün değil.  Burada ancak asil Türk milleti yaşar. Yine dünyaya biz hükmedeceğiz.” dedi.

KASAPOĞLU: DÜZCE’YE ZAMAN KAYBETTİRİYORLAR

MHP’nin 3. Sıra adayı Celal Kasapoğlu ise ülkenin son durumunu özetleyerek başladığı konuşmasında iktidara yüklendi. Kasapoğlu, “  iktidarın kendi çıkarlarına yönelik yönetim anlayışı bugün gördüğümüz vahim tabloyu ortaya çıkarmıştır. İktidar tarafından yapılan faaliyetlere bu bozuk anlayışa hizmet etmektedir.  Düzce’de de benzer bir durum söz konusu. Halkın aldığı vekaletle kendini yüceltme çabası içine girenler Düzce’ye zaman kaybettiriyor. Kamu yararı yerine rant odaklı faaliyetler yapılmaktadır.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından aday tanıtımı yemek ikramı ile devam etti.