AK Parti ve İYİ Parti’nin açıkladığı Belediye ve İl Genel Meclis Adaylarının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde de listeler belli oldu.
Belediye Meclisi adalığı için mevcut üyelerden Murat Özsoy’un da yeniden aday gösterildiği listede Hilal Kaşkır ve Cemal Aksan gibi 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için yarışan isimler de bulunuyor.



MHP’nin mevcut İl Genel Meclis Üyeleri arasında yer alan ve belediye başkan aday adayı olan Çetin Sarıahmet ise bu kez belediye meclis üyeliği adayları arasında bulunuyor.


MHP’nin Belediye Meclis Üyesi Aday listesi şöyle:

Kontenjan: Hilal Yaman, Özkan Turan, Hüseyin Çakar

Meclis üyeleri: 1) Kemal Günaydın, 2) Ömer Ardahan, 3) Hüseyin Çiftçi, 4) Hakan Çetin, 5) Ayhan Seyyar, 6) Çetin Sarıahmet, 7) Murat Özsoy, 8) Yusuf Karaltı, 9) Hilal Kaşkır, 10) Ali Karaca, 11) Çağlar Yıkın, 12) Hasan Dursun, 13) Cemal Aksan, 14)İsmail Albayrak, 15) Selçuk Albayın, 16) Nurettin Hızel, 17) Mehmet Değerli, 18) Ahmet Şahin, 19) Gültekin Usta, 20) İbrahim Akman, 21) Aydın Çırakçı, 22) Murat Meydan, 23) Şadi Çağ, 24) Zafer Ünal, 25) Aydın Hunç.

Ayrıca MHP’nin İl Genel Meclis Üyesi adaylığı listesi ise, İsmail Arslan, Erol Kılıç, Hızır Yılmaztürk, İsmet Şaras, Uğur Soydaş, Vedat Karaduman isimlerinden oluşuyor.


Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ