Bugün AK Parti'nin İl Başkanlığı Kongresi heyecanı varken bir kongre heyecanı da Gümüşova'da yaşadı. Yerel seçimlerin ardından Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongrelerine bugün Gümüşova ile birlikte start verdi. Gümüşova'da düzenlenen kongreye MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, MHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Dınışmaz, MHP Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ile çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen kongre de açıklamalarda bulunan Ömer Küçük, yerel seçimlerin ardından kongrelerle birlikte seçim hareketine devam ettiklerini söyledi. Küçük, “Yerel seçimlerde istediğimiz olmadı ve Düzce Merkezi kazanamadık ama Gümüşova'da bunu başardık. İlk İlçe Kongresi'ni de bu nedenle Gümüşova'da yaptık.” şeklinde konuştu.

MHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Danışmaz ise yaptığı konuşma da kongre sürecine başladıklarını ve bu sürecin devam edeceğini söyledi. Kongreye mevut İlçe Başkanı Fikri Güzel tek liste halinde girerken seçim sonucunda da yeniden MHP'nin Gümüşova İlçe Başkanı olmaya hak kazandı.