7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Seçimleri için 18 Mart’ta başvuru sürecini tamamlanmasıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nde aday adayları sahaya indi. İlçe teşkilatlarını gezen aday adayları yoğun kulis çalışmalarında… Düzce’den üç milletvekili adayından biri olmak için önemli aşamalardan biri olan teşkilatlara kendilerini anlatmak adına harekete geçen aday adayları, gezdikleri teşkilatlardan destek istiyor.
TEŞKİLAT RAPOR SUNACAK
Teşkilat üyeleri aday adaylarının projelerini ve hedeflerini dinleyerek süzgeçten geçirecek. MHP’den 10 aday adayı için önemli olan bu süreçte performansları ve kendi tanıtımları il ve ilçe teşkilatı tarafından iyi analiz edilecek. Aday adaylarının çalışma performansına bakarak tüm teşkilat adına Ankara’ya rapor sunacak. MHP’de adaylık için önemli olan bir diğer noktada genel merkez! Bu nedenle MHP’nin aday adayları Ankara-Düzce arasında da mekik dokuyor.
 ADAY TANITIM TOPLANTILARI BAŞLIYOR
Öte yandan MHP İl Başkanlığı aday adayı tanıtım toplantılarına da bu hafta başlayacağı öğrenildi.  İl başkanlığı Pazartesi, Salı ve Perşembe günü 10 aday adayı ile birlikte ilçe teşkilatlarını gezecek.
Bilindiği gibi MHP’den Abdullah Danışmaz, Celal Kasapoğlu, Demet Günday, Adem Dursun, Hakan Çetin, Suat Konuk, Erdal Çayan, Ümit Yılmaz, Teoman Yaman ve Ömer Altınok 7 Haziran Milletvekili seçimleri için Düzce’den aday adaylığı başvurusu yapmıştı. 

Haber;S.KAŞKIR