Her partide olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi 'nde de kesin aday listesi merak ediliyor.7 Haziran'daki seçime Abdullah Danışmaz, Suat Konuk ve Demet Günday'la seçime giren MHP'de gözler merkezden gelecek isimlere kilitlenmiş durumda..12 Aday Adayının müracatta builunduğu il teşkilatında  merkezde ve ilçelerde kamuoyu yoklamasını tamamlayarak karar Genel Merkeze gönderildi.
İl Teşkilatının yapmış olduğu anket çalışmaları sonucunda İlçelerde Osman Çakmak'ın çoğunlukta birinci sırada çıkıtğı, ilde de Dr. Suat Konuk'un ilk tercih olarak çıkıtğı öğrenildi. İl Yönetimi geçtiğimiz günlerde Genel merkeze anket ve sonucunun getirildiği ve kesin sonucun önümüzdeik günlerde açıklanaacğı öğrenilirken, genel merkeze yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre MHP'de sıralamanın büyük ihtimalle şu şekildeg erçekleşeceği sanılıyor: 1.Osman Çakmak, 2. Bahri Temeltaş, 3.Celal Kasapoğlu..
Osman Çakmak'ın sendikadaki görevi ve ilçelerde aldığı oy oranının ilk sırada aday gösterilmesinde etkili olduğu, Bahri Temeltaş'ın da Akçakoca'lı oluşunun bunda etkili olduğu sanılıyor.Kesin kararın önümüzdeki günlerde genel merkez taarfından açıklanacağı öğrenildi.
 
YENİ YÖNETİM OLUŞTURULACAK
Öte yandan MHP il yönetim kurulunda yer alan bazı isimlerin aday adayı olması yüzünden  yönetimden düşmeleri üzerine İl Başkaın Onur Özen'in başkanlığında yeni yönetimin yeniden oluşturulacağı ve Genel Merkezden gelecek yeni listenin de önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Haber:E.TAYHAN