MHP’de 11 Ocak’ta gerçekleştirilecek kongre öncesi Merkez İlçe Başkanlığına aday olanların sayısı artıyor. İlk olarak adaylığını ilan eden Ömer Albayrak’ın ardından Özel bir şirkette yönetici olan Adem Gençtürk’te Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.



Basın toplantısıyla adaylık açıklaması yapan Adem Gençtürk, adaylık kararını birkaç günde almadığını 5-6 aylık bir sürecin sonunda olgunlaşan bir karar olduğunu belirtti. “Son 2-3 aydır gerek partili gerekse parti dışından olsun, görüştüğüm birçok değerli insanlardan hep olumlu sıcak ve teşvik kedici mesajlar aldım. Bütün bu mesajlar, bizlere destek veren partililerimiz ve yol arkadaşlarım bu kararın alınmasındaki en büyük etkendir. Şunu ayrıca belirtmeliyim ki, bu karar, hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içerememektedir. Gelecekte de asla içermeyecektir.”
Gençtürk, partilerinin ülküsünü tekrar hatırlatmak adına Merkez İlçe yönetimlerinin önemli olduğunu söyleyerek açıklamalarına devam etti.

Gençtürk, parti içindeki huzur, insanlar arasındaki güven ve istişarenin en üst seviyede olmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek MHP’nin ideallerinin en iyi şekilde anlatılmasını istediklerini söyledi.

Merkez ilçe Başkanlığına aday olan Adem Gençtürk sözlerini partilerinin huzur ve inşası için canlarını dişlerine takarak çalışacaklarını belirterek tamamladı.

 

Haber:Y.SEVER