MHP’de, 7 Haziran seçimleri için 12 Mart’ta başlayan milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sona erdi. Düzce MHP İl Başkanlığı’nda da son gün hareketliliği vardı. Düzce’de Avukat Teoman Yaman, emekli Müşavir Erdal Çayan, Eski Belediye Meclis Üyesi Hakan Çetin ile devam eden başvuru sürecinde son günü bekleyen adaylar da bugün kamuoyunun karşına çıktı.

DURSUN VE ALTINOK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Ankara’da başvurusunu yapan Adem Dursun ve Ömer Altınok da bugün parti binasında adaylığını duyurdu. MHP eski İl Genel Meclis Üyesi olan Adem Dursun, neden adaylığını koyduğunu ve ilkelerini açıkladı.

Dursun, “Vatan ayrıştırıcı politikalara mahkum edilmek istenmektedir. Bunun çaresi yapıcı uzlaştırıcı ve bütünleştirici toplumsal politikalar, yerli ekonomik kalkınmalar, doğru tarım ve enerji politikalarıdır.  Milliyetçi hareket Partisi bu doğru politikalar ekseninde iktidar hedefi gütmektedir. Toplumuz yıkıcı, Vatan parçalayan, toplumu bölüştüren politikalardan artık kurtulmalıdır. Milliyetçi hareket Partisi projeleriyle, birleştirici bir güç olacaktır. Ben de bu projeler ekseninde toplumla bir bütün olmak için adaylığını  bildiririm. çıktığım bu yolda doğruluk dürüstlük, güzel ahlak ve adaletle sizleri temsil etmek ilkem olacaktır.” dedi.

Beyköy eski Belediye Başkanı Ömer Altınok da hükümete yüklendi.Altınok, “Bu vatana sahip çıkacak kadroları burada gördüğümüz için bizde geldik aday olmaya karar verdik. Bizi yöneten zihniyet Diyarbakır’da Kürt sorunu var diyor, Balıkesir gidiyor yok diyor. Aklına ne gelirse onu söylüyor. Türkiye’de ne düzen ne nizam ne kanun ne anayasa kaldı. Böyle bir Türkiye’ye seyirci kalamazdık. Bu çorbada tuzumuz olsun diye aday adayı olduk. Zerre kadar katkımız olursa çok sevineceğimizi belirtmek istiyorum. 7 Haziran’da buna dur demek zorundayız.” dedi.

DANIŞMAZ VE YILMAZ GENEL MERKEZ'DE


Yine eski İl Başkanı Abdullah Danışmaz da bugün genel Merkez de resmi başvurusunu yaptığını açıkladı. Son İl Kongresinde İl Başkanlığına aday olan ve iki oyla seçimi kaybeden Eczacı Ümit Yılmaz Suat Konuk, Demet Yer, Celal Kasapoğlu da 7 Haziran Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için Ankara’dan resmi başvurusunu yaptı.
Şimdilik 10 aday adayı görülen MHP’de genel merkeze başka başvurularında olduğu kesin isim listesinin 20 Mart Cuma Günü açıklanacağı bildirildi. 


Haber;S.KAŞKIR