Milliyetçi Hareket Partisi’nde 7 Haziran’da yapılacak 25.Dönem milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı açıklayan son isim Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Suat Konuk oldu. Parti İl binasında aday adaylığını açıklayan Konuk, Düzce’de 45 bin kayıtlı hastasını olduğunu belirterek MHP’yi tercih nedenini anlattı. Konuk, “Terörle mücadelede görev yapmış bir polisin evladı olarak bu işlerin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. Bu vatanının sınırlarının kıymetini içime sindirdim.” dedi.

MHP’nin günlük çıkarlar peşinden koşmayan bir parti olduğunu söyleyen Konuk, şunları söyledi. “Kalıcı ve geleceğe dönük projeler üreten bu projeleriyle gurur duyan bir partiyiz. Düzce’yi örnek alınan bir il yapabilmek için canla başla çalışacağıma söz veriyorum.”

Konuk, MHP’nin vekil değil, vekiller çıkaracağına inandığını söyleyerek konuşmasını tamamladı. Konuk’un aday adaylığını açıklamasıyla MHP’de aday adayı sayısı 10 oldu. MHP İl Başkanı Onur Özen tanıtım toplantısının sonunda aday adaylarının isimlerini tek tek okuyarak adayların dopdolu olduğunu ve MHP’nin seçimde büyük bir zafer elde edeceğini söyledi. Bilindiği üzere MHP’de aday adayı olan diğer isimler sahaya inerek partilerle bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Haber:Y.SEVER