MHP’nin Kaynaşlı İlçe Kongresi tartışmaların ve karşılıklı söz düellolarının altında yapıldı. İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nusret Özsoy, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Oğuz Özyiğit, İl Başkan Adayı İsmail Hakkı Civil kürsü konuşmalarında birbirlerine cevap vererek söz düellosuna girmeleri dikkatlerden kaçmadı.

           
MHP İl Başkan Adayı İsmail Hakkı Civil'in kürsüde yaptığı konuşmasına il yönetim kurulu üyesi Oğuz Özyiğit ve bazı partililer müdahale edince salonda gergin anlar yaşandı.
           
Teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Nusret Özsoy'da yaptığı konuşmada “partiye hiç oy vermeyenlerin partiye kazandırılması gerektiğini” hatırlattı ve birlik ve beraberlik mesajları verdi.
           

MHP İlçe kongresine AK Parti Kaynaşlı belediye başkanı ile AK Parti ilçe başkanı da salonda davetliler arasındaydı.

Divan başkanı olarak kongrede yer görev alan MHP Belediye Meclis Üyesi Ercan Katırcıoğlu kongreye esnasında Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ile AK Parti İlçe Başkanına “değerli vakitlerini harcamamak adına gitmek isterler ise buyursunlar” demesi salonda “soğuk bir duş etkisi” yarattı.
 
Divan Başkanı Katırcıoğlu'nun açıklamasının ardından Başkan Bayraktar ile ilçe başkanı salonu terk etti.
           

Tartışmalara sahne olan kongrede tek liste ile gidilen seçimlerde MHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Cengiz Gündüz oldu.

Haber; E. TAYHAN