MHP’de 7 Nisan’dan itibaren sular durulmuyor… Önce İkinci sıra Milletvekili Adayı Suat Konuk’un adaylıktan geri çekildiği iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen istifa haberlerinden iki gün sonra Konuk, kararını değiştirdi ve seçim yarışına devam edeceğini açıkladı.

Dün de Milliyetçi Hareket Partisi Basın ve Yayından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Özyiğit’in sürpriz istifası hala gündemdeki yerini korurken, teşkilatta başka istifaların da olduğu ortaya çıktı. Aralık ayında yapılan MHP Gölyaka İlçe Kongresinde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen mevcut Başkan Murat Altundal’ın 9 Nisan’da istifasını verdiği öğrenildi.

Telefonla ulaşarak bilgi aldığımız Altundal, istifasını doğruladı gerekçe olarak ise iş ve özel sebepleri gösterdi. Altundal’ın yerine ise yönetimden Hüseyin Horuz getirildi.Altundal’ın 7 Nisan’da adayların ilan edilmesinden iki gün sonra istifasını vermesi ise aday gösterilen isimlerden rahatsızlık duyduğu yönünde iddiaları gündeme getirdi. Yine Altundal’ın il kongresinden sonra da il teşkilatıyla bazı problemler yaşadığı da konuşuluyor.

HABER; Y.SEVER