Siyasi partilerin büyük bölümünün seçimlerde beklediğini alamaması nedeniyle başlayan suskunluk, yerel seçimlerin yaklaşması nedeniyle yerini kulislerde hareketlenmeye bırakıyor.

 22 Temmuz genel seçimlerinde ilimiz bazında oyunu yükseltmeyi başaran ancak milletvekili çıkaramayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı’nda kamuoyuna yansımasa da kulisler hareketlendi.

MHP İl Başkanı Mehmet  Bakan, daha seçimden yeni çıkılan dönemde kan değişimi için genel merkeze talepte bulunduklarını ancak kendisine göreve devam etmesi yönünde görüş bildirildiğini ifade etmişti.

Buna karşın kulislerde yerel seçime mevcut yönetim ile girilsin diyenler olduğu kadar farklı bir kadro ile başarının artacağı kanaatini taşıyanlar da var. Hatta genel merkezin kongreye gidilmeksizin ilimiz teşkilatına yeni bir atama yapacağı da konuşulanlar arasında.

Kulislerde il başkanlığı için adı geçen isimler arasında daha önce milletvekili adayı olan  Eczacı Kenan Ilgaz ‘ın da olduğu,  öğrenilirken, MHP teşkilatında ilerleyen süreçte neler yaşanacağını ve kadro değişikliğine gidilip gidilmeyeceğini zaman gösterecek.