MHP Düzce İl Başkan Yardımcısı Yasin Şerbetçi, Basın Halkla İlişkiler Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaca, İl Sekreteri Derya Aksoy bu sabah düzenlenen kahvaltı organizasyonunda basın mensupları ile bir araya geldi.

“Düzce’mize yakışır milletvekili adayları ile halkımızın önüne çıkacağız”
İl Başkanı Ümit Yılmaz’ın milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından şekillenen yeni yönetimin tanıtıldığı toplantıda konuşan Karaca, şunları kaydetti:

“Önümüzdeki günlerde partimizde yapacağımız törenle adaylarımızı siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza tanıtacağımızı ifade ederiz. Bu vesile ile bir kez daha belirtmek isteriz ki 24 haziran 2018 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde biz Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Teşkilatı olarak Düzce’mize yakışır milletvekili adayları ile halkımızın önüne çıkacağız. Cumhur ittifakında da adayımız Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ifade ve işaret ettiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ülkemizin birliği, beraberliği ve en önemlisi bekası adına son derece önemli olan 24 Haziran seçimlerinde cumhur ittifakı adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.”

Karaca ayrıca, İl Başkanı Ümit Yılmaz’ın milletvekili adaylığı başvurusu nedeniyle boşalan Düzce İl Başkanlığı koltuğuna yönetim kurulunda görev alan İlhami Caboğlu’nun getirildiğini söyledi.

Haber: Ö.YILMAZ