MHP Beyköy Belde Başkanı Yaşasın Demirel, Beyköy Belediyesi'nin icraatlarına dair bilgi ve belge istediğini açıklayarak, Mustafa Yılmaz hakkındaki iddialarını sürdürdü. Yılmaz'ın kendisine ve İl Başkanı Kenan Ilgaz'a tazminat davası açtığını hatırlatan Demirel, “ Sayın Yılmaz böyle bir davadan bir şey çıkmayacağını çok iyi bilmektedir. Ancak yaklaşan yerel seçimlerden dolayı kendini gündemde tutmaya çalışarak şov yapıyor.” dedi.

Uğur Suyu Dere Yatağına atılan fabrika atıklarına da değinen Yaşasın Demirel, Mustafa Yılmaz ve Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nün , atıkların analiz sonuçlarını kamuoyuyla paylaşması gerektiğini iddia etti.Beyköy Belediyesi'ne ait bilgi ve belge talebinde bulunan Yaşasın Demirel, bu talebiyle ilgili olarak da şu bilgileri verdi.

Beyköy Belediyesi'nin S:S.K ve vergi borcunun olup olmadığı, emlak ve su ödemelerinde 50 YTL üstü borcu olanların isimleri, 2007 ve 2008 yıllarında ayni ve nakdi yardım yapılan kişilere hangi bütçeden yardım yapıldığı ve kimler olduğu, makam aracının satın alındığı tarih ve kaç kilometrde olduğu, Mustafa Yılmaz'ın görevli olarak yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinin gider listesi, Beyköy Belediyespor'un gelirlerinin hangi bütçeden karşıladığı ve gider çeşitlerinin miktarlarıyla dökümanları. Demirel, bu belge ve bilgilerin açıklamalarının yapılması halinde sonuçları kamuoyuyla paylaşacağını bildirdi.