AK Parti İGM grubunun hukuki süreç başlatacağız açıklamasına yanıt veren Danışmaz, söz konusu İGM üyesi için söylediğimiz her şeyin arkasındayız. Gerekli bütün işlemleri yapabilirler. Biz sözümüzün arkasındayız." dedi.

 

Danışmaz, “Söylenenler doğruydu. Kaynaklarımız sağlam kaynaktı. İl genel meclisi başkanı parti töhmet altında açıklama yapması gerekiyor diyorsa ve   il genel meclisi üyeleri de “hiçbir arkadaşımız yapmaz diye imza atarken meclis başkanı imza atmakta imtina ediyorsa bir şeyler var demektir. İmzayı atanlara da şunu söylemek istiyorum: “bildikleri bir şey var da bile bile birilerini korumak adına altına imza atıyorlarsa kendi vicdanlarına baş başa bırakıyorum.” Biz Sonuna kadar iddialarımızın arkasında varız nereye veriyorlarsa versinler, gerekli işlemde yapılabilir. Soruşturma açıldığında da bütün gerçekler ortaya çıkar. Bunun doğru olduğunu biliyor ve arkasındayız.” ifadelerini kullandı. 

 

BÜLBÜL’E AÇIK DAVET

 

Danışmaz, Ak Parti grubu adına yapılan basın açıklamasında Meclis Başkanın imzasının bulunmamasını şu şekilde değerlendirdi:

 

“Böyle dürüst, arkadaşlarımızın aslında olması gereken yer Milliyetçi Hareket Partisidir. Yapılan yanlış olduğunu söyleyen Ak Partide değil MHP’de olmalı. Söylediklerimiz doğru olduğunu kabul etmiş, bu konuda işlem  yapması gereken ak partidir demiştir. İhraç etmesi gerekende partidir.”

Haber; S. KAŞKIR