Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı pankart üzerinden eleştirmeye devam ediyor. MHP İl başkanlığı tarafından üç hafta önce asılan Osmanlıca ‘Hırsız’ yazılı pankartın ardından parti binasına bu kez de protesto amaçlı bulmacalı pankart asıldı. Asılan pankarta 'Milletle oyun oynuyorlar, Boşlukları siz doldurun son hakkınız!!!' yazıldı.


Pankartın asılmasının ardından MHP İl başkanı Abdullah Danışmaz, pankartı asmalarındaki hedefi dile getirdi. Eski dört bakanın mecliste yüce divan oylaması sırasında tiyatro oynandığını belirten Danışmaz, oyuna kendilerinin de dahil olmak istediklerini söyledi. Danışmaz, “Dün mecliste bir tiyatro oyunu seyrettik. Yüce Divana sevk edilmesi gerekenlerin nasıl kendi içlerinde oyun oynayarak milletin gözünün içine baka baka, meclis televizyonundan tüm kamuoyunun seyretmesine rağmen, kendilerini aklamak için yapmış oldukları tiyatroya MHP Düzce teşkilatı olarak biz de eşlik etmek istedik. Böyle bir oyun oynuyoruz. Bunların içini isterse vatandaşlar doldurabilirler. Ak parti milletvekilleri adaleti hiçe sayarak sadece arkadaşlarını korumak ve kollamak maksadıyla onları koruma altına almışlardır. Yüce halk, 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimde asıl oylamayı o gün sandıkta verecektir.” dedi.

Oylamayı tüm kamuoyunun izlediğini söyleyen Danışmaz, Egemen Bağış’ın oy pusulasını fırlatarak oyunu kullanmasını da eleştirdi “Bu tüm kamuoyunun gözünün içine baka baka alay etmek anlamına geliyor” dedi.

Danışmaz ayrıca Öncü Tv’de karla ilgili gelen eleştirileri yanıtlayan Keleş’in açıklamalarına sert yanıt verdi. Danışmaz, Başkan Keleş’i istifaya davet etti.

Pankart güvenlik güçleri tarafından akşam saatlerinde indirildi.