MHP Düzce'ye çıkarma yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın ve İzmir Milletvekili, aynı zamanda Emekli Paşa Kamil Erdal Sipahi, Düzce'ye geldi. Partililerle bir araya gelen MHP genel Başkan yardımcısı ve Sakarya milletvekili Münir Kutluata, iktidarı eleştirdi. Kutluata yaptığı açıklamada "Türkiye'de üst üste iktidar olabilen 4 parti bulunuyor. Bu partilerin üçü ülkemize hizmet etti. Fakat Ak Parti herhangi bir hizmette bulunmadı" dedi.

Daha sonra Düzce'deki muhtarlarla bir araya gelen milletvekilleri muhtarlara seslendiler. İlk olarak İzmir Milletvekili, aynı zamanda Emekli Paşa Kamil Erdal Sipahi, kendilerini Düzce'nin milletvekili olarak gördüklerini ve Düzce'de iktidardan 3 milletvekilinin büyük eksiklik olduğunu ifade etti. Sipahi, "Biz kendimizi Düzce'nin milletvekili oarak görüyoruz. Düzce'de maalesef MHP'nin milletvekili yok. Bu Düzce için büyük eksiklik. Düzce konum olarak çok güzel bir yerde ama mevcut milletvekilleri bu konumu değerlendirememişler. Bugün Düzce bu konumda değil, sanayisi ile ekonomisi ile aha iyi yerlerde olmalıydı. Düzce'nin bir su havzası var. Ama bu suyu Düzce hariç herkes kullanıyor. Siz muhtarların birçok sorunu var ama bu soruna bir türlü çözüm üretemediler." dedi.

Sipahi'nin konuşmasının ardından konuşan MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, muhtarlar tarafından böyle bir ilgi göreceklerini tahmin etmediğini ifade etti ve Düzce'de muhalefet milletvekilinin olmamasının eksiklik olduğunu vurguladı.Yalçın, "Düzce'ye geldiğimde bu kadar ilgi ile karşılaşacağımı sanmıyordum. Düzce'nin en büyük eksikliği muhalefet milletvekilinin olmaması muhtarların sorunun biliyoruz. Buna çözüm için birçök önerge verdik. Ama bu önergeler tozlu raflardan öte geçemedi." dedi.

Haber; R. BAL

Â