Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Caddesi üzerinde görkemli bir organizasyonla seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Yoğun bir kalabalığın iştirak ettiği açılış töreninde ilk konuşmayı İl Başkanı Abdullah Danışmaz yaptı. “Düzce’yi Düzce yapacak bir belediye başkan adayı ile yola çıktık.” diyen Danışmaz, başkan adayı Ömer Küçük’ü mikrofona davet etti. Konfetiler ve büyük alkışlar eşliğinde mikrofonu eline alan Küçük iktidar partililere seslendi.


Konuşmasının başında “Düzce'yi uyuttular, zamanımızı çaldılar artık yeter!” diyen Küçük "Türkiye’de en borçlu iller sıralamasında bizi 4'üncü yaptılar. Türkiye’de bağımlı gençlerin en fazla bulunduğu vilayeti yaptılar" dedi.

"Eğitimde ve ulaşımda da sınıfta kaldık. Bizim çocuklarımız unutuldu" diyen Küçük, projelerini anlattığı esnada caddeden AK Parti seçim müziği çalan aracın geçmesine tepkisini dile getirdi.

Küçük"Konuşmamıza bile izin vermeyenlere artık yeter diyeceğiz" dedi.

“Daha biz deprem sonrası enkazı temizleyemedik” diyen Küçük, Düzce'de iktidar belediyesi olmasının avantaj değil dezavantaj olduğunu savundu.


Küçük "Çok güçlü bir kadro ile belediye başkanlığı koltuğuna talibiz. İlkeli ve dürüst bir yönetim şekli göstereceğiz." dedi.

MHP adayı Ömer Küçük’ün konuşmasının ardından seçim bürosu açılışı kurdelenin kesilmesiyle gerçekleştirildi.


MHP seçim bürosu açılışına katılanlara gelenekselleşen yemek dağıtımı yapıldı.

 

Haber;P.Yıldırım