Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, görevi devralmasıyla “hayırlı olsun” ziyaretleri de başladı. Her gün esnaf, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasileri il binasında kabul eden Keskin’e bugün muhalefeti ağırladı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Merkez ilçe Başkanı Aydın Dursun ve partililerle birlikte Keskin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Keskin’in yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladığı ziyarette olumlu mesajlar verdi.

 

 

SİYASETE YENİ SOLUK GELECEK

 

Keskin ziyaretten ötürü Danışmaz’a teşekkürlerini iletirken artık siyasete yeni bir soluk getireceğini belirtti ve çıtayı yükselteceklerini dile getirdi.


Düzce’nin menfaatleri doğrultusunda birlikte çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Keskin, “Bundan sonra Düzce’nin menfaatleri için birlikte çalışacağız. Bizi sık sık birlikte göreceksiniz. Hepimiz Düzce’de yaşıyoruz. Düzce bizim. Siyasi partiler olarak birlikteliği sağlamak zorundayız.”diye konuştu.

 

 

BEN BİLİRİM MANTIĞINDA OLMAYACAĞINA İNANIYORUM

 

Danışmaz, Keskin’in İl Başkanı olmasının siyasete güzellik katacağını vurguladı. Kendisi eskiden beri tanıdığının altını çizen Danışmaz sözlerin şöyle devam etti:

 

“ben bilirim mantığında olmayacağını ve Düzce’de siyaset yaptırmayacağına inaıyorum. Çünkü akıllı siyasetçi muhalefeti toplar ve sorunları ortak paydada çözer. Düzce’nin tüm sorunlarına parmak basacağına ve siyasi ayrım yapmayacağını inanıyorum. koltuklar gelip geçicidir. Şahsi menfaate döndüğünde karşısında bizi bulur. Ben hiçbir koltuğun hikmet Beyi değiştirmeyeceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.


Keskin, ise Danışmaz’ın açıklamalarına insanlar mutlaka hata yapar ama biz hatamızda ısrarcı olmayacağız.” Şeklinde karşılık verdi. Açıklamaların ardından ziyaret sohbet havasında devam etti.

HABER;S.KAŞKIR