MHP Düzce İl Teşkilatı Konuralp’e çıkarma yaptı. Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Belediye Meclis Üyesi adayları önce Konuralpli muhtarlarla toplantı yaptı ardından Konuralpli kadınlarla buluştu.

 

Konuralpli muhtarlarla bir kahve toplantısına katılan Küçük’e Belediye Meclis Üyesi adayları İbrahim Aykut ve Cemal Önenç eşlik etti. Konuşması zaman zaman sloganlarla kesilen Küçük, 30 Mart yerel seçimlerinin ülke için dönüm, Düzce için kalkınma noktası olacağını ifade etti.
Konuralp’in mahalle olması konusunda eleştirilerde bulunan Küçük, mağduriyetleri gidermeye çalışacaklarını vurguladı.

 

Küçük, “Düzce’nin değerlerini bitirmeye niyetlendikleri gibi şimdi de Konuralp’e göz koydular. Düzce’de pazarlanacak bir şey kalmayınca Konuralp’e göz koydular. Konuralp Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımız işlerini yaptıkları sürece, insanımızı üzmedikleri sürece birlikteliğimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

 

Kadrosuna inandığını belirten Küçük, samimi bir yönetim olacaklarını halkla aralarında koruma duvarları oluşturmayacaklarını vurguladı.

 

Ömer Küçük ve ekibi daha sonra bir kafede Konuralpli kadınlarla buluştu. Ekibe burada İl Başkanı Abdullah Danışmaz da dahil oldu. Küçük burada kadınlara iş imkanı sağlayacaklarından bahsetti.
Küçük, “Bir halı atölyesi yapmayı planlıyoruz. Üreteceğiniz halıları Düzce Belediyesi alacak ve pazarlayacak. Size peşin ödeme yapılacak. Biz bir Safranbolu, Efes olmalıyız. Bize her ay 150-200 otobüs turist gelmeli. Düzce’nin değerleri ile tanışmalı.” şeklinde konuştu.

 

Yasalar elverdiğince Konuralp’i ilçe veya belde yapmak için çabalayacaklarını vurgulayan Küçük, belediyeyi 2 yıl içinde borçsuz ve değerlerine değer katmış bir hale getireceklerini belirtti. Küçük, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı.

 

Daha sonra söz alan İl Başkanı Abdullah Danışmaz bu seçimlerde iddialı olduklarını vurguladı.
Danışmaz, “Düzce’de 2009 yılında farklı entrikalarla kaybettiğimiz seçimi 2014 yılında kazanmak için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kimse oylarının ziyan olduğunu düşünmesin inşallah bu seçimde hep beraber Düzce’nin geleceğine imza atacağız.” dedi.