Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmalarını hızlandırdı.Milletvekili Adaylarıyla birlikte Öncü Tv'ye nezaket ziyaretinde bulunan MHP kurmayları yaptıkları açıklamalarda "iddialı" açıklamalarda bulundular.. MHP Düzce İl Başkanı Onur Özen, Akp iktidarının Düzce'ye vurulmuş bir pranga olduğunu vurgulayarak "kara bulutların ortadan kalkması için Türkiye'nin de Düzce'nin de bu iktidarın hışmından kurtulması gerektiğini söyledi:

            İKTİDARDAN ABUK SUBUK KONUŞMALAR

MHP Düzce Milletvekili Adayı Abdullah Danışmaz'da "Üç milletvekili Düzce'ye bir şey katmadı. Abuk subuk konuşmalarla Düzce'yi de Düzceli'yi de Türkiye'de perişan ettiler rezil ettiler. İktidar partisinin ithal adaylarla halkın karşısına çıkmasının Düzcelileri haddinden fazla rahatsız ettiğini belirten Danışmaz, bu seçimde Düzcelinin MHP'yi tercih edeceği iddiasında bulundu. "MHP olarak Düzce'nin bağrından çıkmış, Düzce'nin sokaklarında, mahallesinde köyünde gezmiş adaylarla yola çıktık " diyen Danışmaz:" Düzce'de yapılacak iş çok.Muhalefet partisinin Bolu'ya neler kattığı ortada. Düzce'de ortak payda Düzce'nin geleceği. Artık iktidarın gitme zamanı gelmiştir.Vatan için bayrak için ülke bütünlüğü için MHP'yle birlikte kol kola gönül gönüle bu mesafeyi aşacağız" dedi."Hepimizin ortak paydası Düzce'nin  geleceği" diyen Danışmaz, Düzce'nin ve Ülkenin geleceğinin bu iktidardan kurtulmasıyla gerçekleşeceğini söyledi:

            DÜZCE'NİN ŞEHİR KİMLİĞİ YOK

MHP'nin Kadın Milletvekili Adayı Demet Günday'da yaptığı açıklamada Düzce'nin herşeyden önce bir "şehir kimliği" olmadığını dile getirerek, her ilin bir özelliği olmasına rağmen Düzce'de kent kimliğinin oluşturulması için çaba sarfedilmesi gerektiğini söyledi. Sıcak su kaynaklarının da değerlendirilmesi gerektiğini belirten Günday, Düzce'deki jeotermal kaynaklarının değerlendirilmesi için kaybedilen zamanın kapatılması gerektiğini dile getirdi

MHP'nin ikinci sıra milletvekili adayı Dr. Suat Konuk'un bulunmadığı ziyarette, İl Başkaın Onur Özen, Merkez İlçe Başkanı Aydın Dursun, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Kaltu başta olmak üzere il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de  hazır bulundu.

HABER;E.TAYHAN