31 Mart’ın ardından yaşanan şaibeler sonucunda yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri yarın gerçekleşecek.

Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yarışacağı seçim öncesinde, çalışmalar kapsamında İstanbul’a çıkarma yapan Düzce MHP ve AK Parti Düzce İl Teşkilatları, adaylarının sandıktan birinci çıkması için seçmenle birebir temas kuruyor.

Bu kapsamda İstanbul seçimleri öncesinde değerlendirmelerde bulunan MHP Düzce İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaca, seçim sürecinde yaptıkları çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu başta olmak üzere, Belediye Başkanları ve tüm teşkilat mensupları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade eden Karaca, hemşehri odaklı çalıştıklarını, İstanbul’da ikamet eden tüm Düzcelilere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Yıldırım için destek istediklerine ve MHP olarak gerçekten İstanbul’daki hemşehrilerden yoğun ilgi gördüklerini ifade etti.

``Caboğlu çalışmalarda farkını ortaya koydu...’’

Seçim için MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun 1 ay boyunca İstanbul’da yoğun bir tempoda çalıştığını kaydeden Karaca, şunları kaydetti:

“Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, İl Başkanımız İlhami Caboğlu, yoğun bir tempoda çalışma sergiledi. Sayın il Başkanımız 1 ay boyunca, özelikle Düzceli hemşerilerimizin yoğun yaşadığı bölgelerde gezmediği cadde, sokak, dernek ve kıraathane kalmadı. İstanbul’da ikamet eden Düzceli hemşerilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Seçim çalışmalarında şunu gördük ki; gerçekten AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım beye çok büyük teveccüh var.’’

``Yarın MHP teşkilatları olarak tam kadro İstanbul’dayız...’’

Yarın yapılacak İstanbul Seçimleri için sandık güvenliklerini sağlamak üzere tam kadro İstanbul’da olacaklarının altını çizen Karaca, ifadelerini şöyle sürdürdü:

``Biz güveniyoruz. İstanbul seçimlerini muhakkak AK Parti adayı Binali Yıldırım alacak. Bunun için MHP teşkilatları olarak, sandık güvenliğini sağlamak üzere tam kadro İstanbul’da olacağız.’’

Haber: İ.İ.AYDOĞDU