Seçimin ardından MHP’nin kendi kabuğuna çekilmesini “muhalefet yapmak için yapıyor “diyenlere zaman tanımak olarak değerlendiren MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, önümüzdeki döneme güçlü girebilmek adına sessiz ve derinden çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İktidar partisinin yakın takipçisi olduğunu ifade eden Danışmaz, gerek belediye gerekse milletvekilleri için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rahat çalışmaları adına muhalefet yapmadıklarını ve zamanı geldiğinde hesap soracaklarını ifade eden Danışmaz, "Belediyede birim müdürlerinin müdürlük sıfatını kullanarak çocuğuma burs istiyorum şeklinde iş adamlarından para toplaması, belediye meclis üyelerinin inşaatının yol ortasına kadar yapması, buna hiç kimsenin ses çıkarmıyor olması ve görmezden gelinmesi zamanı gelince konuşucaz"şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı istifa mı etti. Yoksa ettirildi mi?” diyen Danışmaz, “Milletvekillerinin piyasada olmayışı ve her şeye duyarsız kalmalarını bundan sonraki süreçte halkımızla paylaşacağız ve yetkililerden gerekli bilgileri isteyeceğiz. Bunların hesabını soracağız.” dedi.

Seçim sonrası hedeflerinin bir milletvekili çıkarmak olduğunu ancak bunu yapamadıkları için durumu başarısızlık olarak değerlendiren Danışmaz, “12 Haziran seçimlerinde MHP oyunun yüzde 6,5 oranında arttırarak yüzde 16,5’lara çıkarmıştır. Düzce, Türkiye iller sıralamasında Iğdır ilinden sonra oyunu arttıran il pozisyonundadır.” dedi.

Haber; S. KAŞKIR