Geçtiğimiz hafta MHP’li milletvekilleri ile bir araya gelen ve bir dizi toplantı düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli bu kez il başkanları ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

Cuma günü Antalya’ya giden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve 31 Mart’tan zaferle çıkan Belediye Başkanları kampa katılım gösterdi.

Antalya’da düzenlenen programın açılışı, Bahçeli’nin konuşması ile gerçekleşti. Belediyecilik ve Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapılan toplantıda,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçimlerde aldığı sonuçları da değerlendirdi.



MHP’nin belediye sayısının arttığını belirten Bahçeli, yükümlülüklerin arttığını söylerken, kazananın Cumhur İttifakı olduğunu aktardı. İstanbul’da alınan sonuçları da değerlendiren Bahçeli,s eçimlere şaibe karıştığını ve seçimin tekrarlanması gerektiğini ifade etti.

Bahçeli’nin açılış konuşması ardından, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, belediye başkanları ve il başkanlarıyla bir toplantı düzenledi.



“Düzce’deki sonuçlar Türkiye’ye de yansıdı”

Kamp dâhilinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında değerlendirmede bulunan MHP İl Başkanı Caboğlu şu ifadeleri kullandı:

“Belediye başkanlarımızla birlikte katıldık. Toplantı oldukça olumlu geçti. Genel Başkanı’mız Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye sayısını arttırdığı dile getirdi. Kazananın Cumhur İttifakı olduğu vurgulandı. Düzce’nin seçimlerdeki başarısı kayda değer tutuldu. Düzce, Cumhur İttifakı’nı benimseyen bir il olduğu için Düzce’deki sonuçlar Türkiye’ye de yansıdı.”



Önemli konuların 21 Nisan (yarın) konuşulacağı belirtilen kamp, toplantıların ardından saat 19.00’da sona erecek.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU