MHP Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ, Düzce’de partililerle sır gibi bir toplantı gerçekleştirdi. Basına ve kamuoyuna duyurulmayan toplantıda bir grup partili ile restaurantta buluşan Özdağ, yaptığı eleştirilerle AK Parti’yi yerden yere vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan yardımcılığından istifa ettikten sonra kendisi gibi muhalif Genel Başkan Adayları Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın’la birlikte faaliyetlerini sürdüren Özdağ, Düzce’ye geldi.




Özdağ, partililerle basına kapalı yaptığı toplantıda iktidarı eleştirdi. Toplumsal birliği sağlamak gerektiğini savunan MHP’li Özdağ, ekonominin iflas ettiğini vurguladı. İktidara geldikleri takdirdi ‘Ben bilmiyordum’ deme lükslerinin olmadığını söyleyen MHP Gaziantep Milletvekili, iktidara geldikleri birinci dakikadan itibaren çalışmaya başlayacaklarını vurguladı. AK Parti’den sonra iktidara gelmenin ateşten gömlek giymeye benzediğini belirten Genel Başkan Adayı Özdağ, AK Parti’nin ekonomiyi getirdiği noktanın kendi kucaklarında patlayacağını ifade etti.

Haber:Y.SEVER