MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Düzce Ülkü Ocaklarının Türkiye’de gündem ve referandum konulu konferansına konuşmacı olarak katılmak için Düzce’ye geldi. Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen konferansa Düzce Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Gülaçtı, MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak ve ocak üyeleri gençler katıldı.

Ateşe odun atıyorlar
Referandum sürecinin çok hızlı geliştiği için bazı insanların kafaların karıştığını dile getiren Sancaklı, birilerinin özellikle kafaların daha fazla karışmasını istediğini belirterek ateşe odun attıklarını söyledi.

Ne kadar vatan haini varsa Türkiye’de hepsini akil adam yaptılar
Kürt açılımını eleştiren Sancaklı, çözüm sürecinde yaşananları ‘PKK’lılar neredeyse makbul adam haline geldiler’ şeklinde değerlendirerek, PKK’lılar Türkiye Cumhuriyetine kafa tuttuklarını aktardı. Ne kadar vatan haini varsa Türkiye’de hepsini akil adam yaptılar.” diye konuştu.

Niye siyasetçilere dokunulmuyor?
FETÖ unsurlarının toplumun her kesiminde yer aldığını kaydeden Sancaklı, “15 Temmuz oldu, siyasetçiler hala yerinde duruyor. Niye siyasetçilere dokunulmuyor? Niye Yurtta Sulh Konseyi açıklanmıyor? 15 Temmuz sadece darbe değil, Türkiye’yi bölme operasyonuydu. Bu Türkiye’yi iç savaşa götürme operasyonuydu.” dedi.

Bahçeli Türkiye’yi uçurumdan kurtardı
15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan Sancaklı, Bahçeli’nin Türkiye’yi uçurumdan kurtardığını vurguladı.

O çocukları da kandırdılar
Konferansta FETÖ ile irtibatı oldukları gerekçesiyle yurt dışına firar eden Galatasaray’daki eski takım arkadaşları Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında yöneltilen soruyu yanıtlayan Sancaklı, beklenmedik olarak değerlendirilebilecek bir yanıt verdi.

Futbolda FETÖ yapılanmasının 1994’lü yıllarda başladığını bildiren Sancaklı, “FETÖ, yaptığı villalarda futbolculara yapacakları reklam karşılığı bedava oturma teklifi yapıyordu. Futbolcu da düşünmeden kabul ediyor. 20’li yaşlarda oluyor. Yavaş yavaş işliyorlar. ‘Burada bir hoca var. Çok güzel vaaz veriyor’ diye bu çocukları tavladılar. Hakan Şükür, Arif Erdem 50’şer defa 100’er defa milli marş okutturdular. Bu olaylar olmasa birer milli kahramandır. 15 Temmuz akşamı yaptıkları bir şey varsa bu isimlere devlet gerektiğini yapar. Bunun dışında bu çocuklar hainse çok hain var. O çocukları da kandırdılar. 15 Temmuz’la ilgili bir şey varsa kimse bir şey söyleyemez. O hainliğin dibidir. En büyük cezayı alsın.” Şeklinde konuştu.