31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, İl, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının belli olmasının ardından geçtiğimiz 31 Mart tarihinde parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylarını kamuoyuna tanıtan Milliyetçi Hareket Partisi, 19 Ocak Cumartesi günü Düzceliler’in karşısına çıkıyor.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, MHP Cumayeri Belediye Başkan Adayı Mustafa Koloğlu, MHP Gümüşova Belediye Başkan Adayı Muharrem Tozan, MHP Çilimli Belediye Başkan Aday Ömer Demirtaş, MHP Gölyaka Belediye Başkan Adayı, Murat Altundal, MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, Yığılca Belediye Başkan Adayı Rasim Çam, Boğazçiçi Belediye Başkan Adayı İlyas Danış ve Beyköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Demirci, “Düzce için el ele” sloganı ile kamuoyuna tanıtılacak.

Vatandaşların da katılımı ile 18 Temmuz kapalı Spor Salonu’nda saat 17.00’da düzenlenecek tanıtım toplantısına ise tüm Düzceliler davetli…

“Düzce için el ele diyerek yola çıktık”
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “tüm Düzceli hemşehrilerim davetlidir” dediği basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Düzce için el ele diyerek çıkmış olduğumuz hizmet yolunda aday tanıtım toplantısı yapacağız. Tanıtım toplantımıza tüm Düzceli hemşerilerimi davet ediyorum. Düzce Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının da tanıtılacağı toplantımıza Tüm Düzce halkımız davet ediyorum.”

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ