Yerel seçimlere az bir süre kala partiler il ve ilçelerdeki adaylarını açıklamaya devam ederken bu zamana kadar suskunluğunu koruyan Milliyetçi Hareket Partisi de adaylarını açıklamaya başladı. Bugün düzenlenen programla partinin Boğaziçi Belediye Başkan adayı açıklandı. Partinin Boğaziçi'nden adayı Ali Soyer oldu.

MHP olarak yerel seçimlere en iddialı isimlerle girmeyi planladıklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz, seçimlere az bir süre kaldığını ve bu süreci iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti. Ilgaz, Boğaziçi için aday olan Ali Soyer'e de güvendiklerini sözlerine ekledi.

Kendisine güvendiğini ve Boğaziçi Belediye Başkanlığı için iddialı olduğunu belirten Soyer ise parti olarak Boğaziçi'nde kazanmaları halinde başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Soyer, Boğaziçi için önemli projeleri olduğunu ve bu projeleri ilerleyen günlerde açıklayacağını da dile getirdi.

MHP'den Boğaziçi Belediye Başkanlığına aday olan Ali Soyer, polis güçlendirme vakfı üyesi olup Boğaziçi doğumlu. Soyer ayrıca bir dönemde Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bağlı Demir ve Madeni Sanatkar Odası yönetim kurulu üyeliğini de yaptı.