MHP Düzce Heyeti, Düzce’nin menfaatlerini korumak için hazırlandığı belirtilen dosyayı ilgili mercilere ulaştırmak için Ankara’ya gitti. MHP Heyetinde İl Başkanı Onur Özen, Merkez İlçe Başkanı Aydın Dursun, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ercan Katırcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Özkan Turan, Ayhan Cicü, 1 Kasım Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı olan Celal Kasapoğlu ve Avukat Derya Aksay yer aldı. MHP Düzce Heyetinin ilk adresi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu. Değiştirildiği ifade edilen Düzce Çevre Düzeni Planı ile Düzce Belediyesi Denetim Komisyonu Raporunun yer aldığı dosya Bahçeli’ye sunuldu. Bahçeli’nin dosya hakkında ilgili uzmanları görevlendirerek, konuyu titizlikle takip edeceğini heyete aktardığı öğrenildi.

MHP Düzce Heyeti ardından MHP Genel Merkezinde, eski Sanayi Ticaret Bakanı, TBMM Çevre Komisyonu üyesi İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nu ziyaret etti. Çevre Düzeni Planında değiştirilmesi ve ilgili vatandaşların itirazlarıyla sonuçlanan dosyayı sundu. Tanrıkulu’nun konu hakkında oldukça şaşırarak ‘Söz konusu konular için Düzce halkı karşı çıkmalıdır’ dediği bilgisine ulaşıldı.

Heyet son olarak TBMM Başkanlık Divani Katip üye Düzce’den sorumlu MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba'yı makamında ziyaret etti ve Düzce hakkında bilgiler verdi.



Açba’nın dosya üzerinde çalışmaya başladığı ve Düzce’ye geleceği öğrenilirken MHP Heyetinin yarın saat 11.00’da İzmir Milletvekili MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’la görüşeceği aktarıldı.

Haber:Y.SEVER