MHP’liler bayramın ikinci gününde bir araya geldi. MHP’nin il teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyar ve MHP’den Milletvekili Adayı olan Ömer Küçük ve parti üyeleri katıldı.

Bayramlaşma programının ana gündem maddesi ise son günlerde yaşanan terör olaylarıydı. Ramazan ayında yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerin acısını derinden hissettiklerini ifade eden MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz “ hayatını kaybeden şehitlerimizin acısını çok derinlerde hissederken, Sorumluluk sahibi insanların nasıl rahat ve huzur içinde iftar ve oruç açabildiklerini kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” Dedi.

Danışmaz “On bir ayın sultanı diye tabir ettiğimiz mübarek ramazan -ı şerifi verdiğimiz acı kayıplarla şehitlerimizle yüreğimiz derinliklerinde hissettik. Hissettiğimiz çok derin duygularla iftarlarımız açarken Sorumluluk sahibi insanların nasıl rahat ve huzur içinde iftar ve oruç açabildiklerini kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” Şeklinde konuştu.

“Terörle müzakere değil, mücadele edilmeli” gerektiğini söyleyen Danışmaz, “Hükümet alacağı caydırıcı ve uygulayacağı tedbirlerle terör belasından kurtulması lazım.” Dedi.

Danışmaz “Terörün bir an önce bitmesi adına hükümetin gerekli tedbirleri alması lazım. biz Her zaman gibi terörle müzakere değil, mücadele edilmeli diyorduk. Bunu söylerken de ne kadar ciddi olduğumuzu kamuoyuna göstermiştik. Bundan sonra canlar yanmasın şehitler vermeyelim.

Bu topraklardan bir çakıl taşı bile vermeye hiçbir milliyetçinin hiçbir ülkücün bu topraklarda yaşayan hiçbir vatandaşın kabul edemeyeceğini, etmesinin mümkün olmadığını vatan için kanını sonuna kadar vereceğini ve bu uğurda şaadet şerbeti içmeye herkesin hazır olduğunu yürekten inanıyoruz. Hükümet alacağı caydırıcı ve uygulayacağı tedbirlerle kökünü kazıyarak terör belasından kurtulması lazım.” Dedi.

Haber;  S. KAŞKIR