Düzce'de yerel seçimler çok çetin geçecek. Özellikle il belediyesine hem iktidar partisi hem de MHP'den bir çok önemli ismin talipli olması seçimlerin oldukça çekişmeli bir yarışa sahne olacağını gösteriyor. 

Seçimin iddialı partisi MHP'den Düzce Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilk açıklayan ve resmi başvuruda bulunan isim kamuoyunun yakından tanıdığı İş İnsanı Erdoğan Bıyık oldu. Aynı zamanda Düzce Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı olan Bıyık, hem partililer hem de vatandaş nezdinde yaptığı istişareler sonucunda aday adayı olma kararını başvuru ile nihayetlendirdi. MHP Genel Merkezi'ne giderek, aday adaylığı başvuru formunu Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a teslim eden Bıyık, ayrıca parti Lideri Devlet Bahçeli'yi de ziyaret ederek, Düzce hatırası el yapımı bir bıçak hediye etti. 



Genel merkeze yaptığı başvuru ve aday adaylığı ile ilgili haber merkezimize özel açıklamada bulunan Bıyık, "Millete hizmet için, Düzce’ye hizmet için bu yola çıktım. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce’de belediye başkanlığı kazanacaktır. Ben sadece MHP’nin değil tüm Düzce’nin aday adayı olarak yola çıktım. 2019 seçimlerinde Düzce Belediyesi'ni milletin yönettiği belediye yapmak için adayım." dedi

Haber: C. ÜSTÜNER